Opiskelijoille suunnatut palvelut

Tuemme opiskelijoidemme arkea monipuolisesti varmistaaksemme sujuvat opinnot ja hyvän oppimiskokemuksen.

Opiskelijoiden hyvinvointi on meille tärkeää: hyvinvoivat opiskelijat saavat opinnoistaan enemmän irti. Opiskelijoillemme onkin tarjolla monenlaisia palveluita. Oppimispalvelumme tukevat ja antavat apua tarvittaessa läpi opintojen, ja jos jaksamisen tai opiskelutaitojen kanssa on haasteita, niin opintopsykologimme auttavat mielellään niihin liittyen.

Liikunnasta kiinnostuneille Unisport tarjoaa opiskelijahintaisia mahdollisuuksia: kuntosalijäsenyyksiä, ryhmäliikuntaa, palloilulajeja ja erilaisia kursseja. Sairauden sattuessa YTHS palvelee opiskelijoita monenlaisissa terveydenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. YTHS:n palveluita voivat opiskelijat käyttää ilmaiseksi maksettuaan terveydenhoitomaksun osana ylioppilaskunnan jäsenmaksua.

Tiedonjanoisille löytyy luettavaa sekä palveluita kirjastoistamme niin Töölössä kuin Otaniemessä. Tarjolla on muun muassa monipuolisesti julkaisuja kauppatieteellisiltä aloilta sekä erilaisia tiloja opiskeluun, muun muassa hiljaisen työskentelyn tiloja sekä tietokonesaleja. Unigrafia puolestaan auttaa kopiointi- ja painotarpeissa.

Jotta opiskelijamme pääsevät kiinni myös työelämään, Ura- ja rekrytointipalvelut tarjoavat halukkaille uraneuvontaa, välittävät työpaikkoja ja järjestävät kontaktimessuja. Marraskuiset ARENA-messut ovat vuoden kohokohta, jolloin 60-70 yritystä saapuu Kauppakorkeakoululle esittelemään toimintaansa ja tutustumaan opiskelijoihin.

Opiskelijana sinulla on mahdollisuus saada lukuisia muitakin opiskelijahintaisia etuja ja alennuksia, esimerkiksi asunnoista, matkalipuista ja ruokailusta.

Tarkka listaus opiskelijoille tarjottavista palveluista. (into.aalto.fi)

Tietoa muun muassa Töölön ja Otaniemen tiloista, rakennusten aukioloajoista ja ravintoloista.

FirstYear_KY_photo_Mikko_Raskinen

Opiskelijatoiminta

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) jäseniä ovat kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat, jotka suorittavat alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa Aalto-yliopistossa. AYY:n palvelupisteistä voi noutaa opiskelijakortteja ja lukuvuositarroja sekä vuokrata AYY:n tiloja tai pakettiauton. AYY myös vuokraa asuntoja sekä järjestää monenlaisia opiskelijoille suunnattuja tapahtumia.

KY

Helsingin kauppatieteiden ylioppilaat (KY) ajaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden etuja ja tarjoaa opiskelun vastapainoksi mahdollisuuksia osallistua monipuoliseen toimintaan. KY:n eri toimijat järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, ja uuden opiskelijan on helppo lähteä toimintaan mukaan heti opintojen alusta alkaen. KY:n tilat sijaitsevat Töölössä KY-talossa (Pohjoinen rautatiekatu 21 B) sekä Otaniemessä (Konemiehentie 4).

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 22.06.2016.