International Business -kandidaattiohjelma, Mikkelin kampus

Mikkelin yksikössämme suoritettava International Business -kandidaattiohjelma on erinomainen vaihtoehto kauppatieteistä ja kansainvälisyydestä kiinnostuneille.

Opintoja suoritetaan tehokkaissa kolmen viikon moduuleissa, joissa opiskellaan yksi kurssi kerrallaan.

Monikulttuurisesta ilmapiiristä vastaavat kansainväliset vierailevat luennoitsijat sekä ympäri maailmaa tulevat opiskelijat ja vaihto-opiskelijat. Pääaineena kaikilla opiskelijoilla on kansainvälinen liiketoiminta ja opiskelukieli on englanti. Lue opiskelijoiden ajatuksia ohjelmasta.

Työelämässä Kauppakorkeakoulussa suoritettu tutkinto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia paitsi elinkeino- ja liike-elämän palveluksessa sekä julkisella sektorilla, myös yrittäjänä tai tutkijana.

Suoritettuaan kandidaatin tutkinnon International Business -kandidaattiohjelmassa opiskelijalla on automaattinen opinto-oikeus jatkaa opintojaan maisteritason koulutusohjelmissa Kauppakorkeakoulun Helsingin kampuksella.

International Business -kandidaattiohjelman hakuaika on 9.24.1.2018. Avoimen väylän valinnassa tai siirtohakuna hakeville on erilliset hakuajat.

Koe maailma Mikkelin kampuksella!

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 21.12.2017.