Sijoittuminen työelämään

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneet kauppatieteiden maisterit työllistyvät hyvin koulutustaan vastaaviin tehtäviin.

Työelämänäkökulma opinnoissa

Kannustamme opiskelijoitamme menestykseen niin opinnoissa kuin tulevalla työuralla. Koulutusohjelmamme vastaavat työelämän vaatimuksia. Pääset yhdistämään teorian ja käytännön useiden eri yritysten kanssa toteutettavissa case study -harjoitustöissä. Moni hankkii jo opintojen aikana merkittävää työkokemusta.

Kauppakorkeakoulun opiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus sisällyttää työharjoittelujakso sekä kandidaatin että maisterin tutkintoon. Harjoittelu ei ole pakollinen.

Ura- ja rekrytointipalvelut apunasi urasuunnittelussa ja työnhaussa

Opiskeluaikana voit hyödyntää kattavia ura -ja rekrytointipalveluitamme, joiden kautta saat monipuolista tukea työelämään valmentautumisessa ja työllistymisessä. Aalto CareerWeb on Aallon opiskelijoiden oma uraportaali, jossa apunasi on mm. työnhaun ja urasuunnittelun opas, suuressa suosiossa sekä opiskelijoiden että työnantajien keskuudessa oleva työpaikkaportaali ja paljon muuta. Työpaikkaportaalista löydät sekä kotimaisia että kansainvälisiä harjoittelu- ja työpaikkoja.

Koulutuksissa ja rekrytointi- ja uratapahtumissamme pääset tapaamaan työnantajia ja tarjoamme myös henkilökohtaista ohjausta urasuunnitteluun ja työnhakuun. Edistämme opiskelijoiden työllistymistä lisäksi myös tukemalla ja koordinoimalla eri harjoitteluohjelmia kotimaassa ja ulkomailla.

Uranäkymät

Kauppakorkeakoulusta valmistuneet työllistyvät hyvin ja sijoittuvat koulutustaan vastaaviin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Tehtävänimikkeitä ovat mm. analyytikko, konsultti, projektipäällikkö, controller, myyntipäällikkö, tilintarkastaja, HR-asiantuntija, markkinointisuunnittelija ja toimitusjohtaja. Löydät koulutusohjelmakohtaiset uranäkymätiedot koulutusohjelmaesittelyistä.

Lue uranäkymistä ja valmistuneiden sijoittumisesta työelämään tarkemmin sijoittumisselvityksistä.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 08.07.2015.