Opiskelu ja ohjelmat

Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Aalto-yliopistoon!

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on Suomen johtava kauppakorkeakoulu. Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus ja yrityssuhteet takaavat ajantasaisen koulutuksen, jossa teoreettiset opinnot yhdistyvät liike-elämässä tarvittaviin taitoihin.

Tarjoamme kauppatieteen alan kandidaatti-, maisteri-, lisensiaatti- ja tohtorikoulutusta. Kaikki koulutusohjelmamme löydät studies.aalto.fi -sivustolta. Muut kuin tutkintoon johtavan koulutustarjonnan löydät kohdasta muu koulutustarjonta.

Miksi hakisin Kauppakorkeakouluun?

  • Arvostettu tutkinto Suomen johtavasta kauppakorkeakoulusta
  • Mahdollisuus yhdistää tekniikkaa ja taidetta kauppatieteisiin monialaisessa Aalto-yliopistossa
  • Erinomainen työllistyminen: 86 % Kauppakorkeakoulusta valmistuneista työllistyi heti valmistuttuaan. 94 % valmistuneista oli tutkintoonsa tyytyväisiä (Uraseurantakysely ja Valmistumiskysely 2012).
  • Aktiivinen opiskelijaelämä: ylioppilaskunta (AYY) sekä KY
  • Korkeatasoinen yritysyhteistyö
  • Uraohjaus ja -valmennus sekä mentorointiohjelma
  • Vaihto-ohjelmat johtavien yhteistyöyliopistojen kanssa: yli 170 yhteistyöyliopistoa kuudella mantereella.

[Kuva:BIZ_Campus_student_groupwork]

Työllistyminen

Kannustamme opiskelijoitamme menestykseen niin opinnoissa kuin tulevalla työuralla. Pääset yhdistämään teorian ja käytännön useiden eri yritysten kanssa toteutettavissa case study -harjoitustöissä. Moni hankkii jo opintojen aikana merkittävää työkokemusta. Opiskeluaikana voit hyödyntää mentorointia ja uravalmennusta.

Voit laajentaa osaamistasi sekä kotimaisilla että kansainvälisillä vaihto-ohjelmilla johtavien yhteistyöyliopistojen kanssa. Meillä on yli 170 yhteistyöyliopistoa kuudella mantereella.

Päästyäsi opiskelemaan maisteriohjelmaan Kauppakorkeakoulussa voit hakea myös CEMS-tutkintoon tai suorittamaan kaksoistutkintoa

 

Näytä lisää