Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Aalto-yliopistoon!

Olemme Suomen johtava kauppakorkeakoulu. Tarjoamme opiskelijoillemme syvällisen oppimiskokemuksen kansainvälisessä ja monialaisessa ympäristössä.

Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus ja yrityssuhteet takaavat koulutuksen, jossa teoreettiset opinnot yhdistyvät liike-elämässä tarvittaviin taitoihin. Opiskelijoidemme kehitystä tuetaan kohti tulevaisuuden arvostetuiksi asiantuntijoiksi, innovatiivisiksi yrittäjiksi ja vastuullisiksi liike-elämän johtajiksi. Lue opiskelijoidemme ajatuksia opinnoistamme.

Reaalimaailman haasteita ja kansainvälistä kokemusta

Opiskelijanamme pääset ratkomaan reaalimaailman haasteita muun muassa opiskelijaprojektien ja harjoittelujaksojen kautta. Huipputason kauppatieteiden professorit takaavat inspiroivat opinnot, jotka johtavat työelämässä arvostettuun tutkintoon.

Pääset myös kehittämään kansainvälistä ajattelutapaa esimerkiksi vaihto-opintojen, ulkomaisten harjoittelujaksojen ja monikansallisten opetusohjelmien avulla. Meillä on yli 170 yhteistyöyliopistoa kuudella mantereella ja olemme maailmanlaajuisesti kauppakorkeakoulujen kärjessä "Triple Crown" -laatuakkreditoinnin myötä.

Koulutusvaihtoehdot

Tarjoamme kauppatieteen alan kandidaatti-, maisteri-, lisensiaatti- ja tohtorikoulutusta. Kaikki koulutusohjelmamme löydät studies.aalto.fi -sivustolta. Päästyäsi opiskelemaan maisteriohjelmaan Kauppakorkeakoulussa voit hakea myös opiskelijavaihtoon tai suorittamaan kaksoistutkintoa. Muut kuin tutkintoon johtavan koulutustarjonnan löydät kohdasta muu koulutustarjonta.

Tietoa liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluista löytyy Aalto University Executive Education Oy:n nettisivuilta.  

Lue lisää:

BIZ_Campus_student_groupwork

 

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää