Tohtorinkoulutus

Tohtorinkoulutuksen tavoitteena on kouluttaa korkeatasoisia ja monialaisia asiantuntijoita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tohtoriohjelma on nelivuotinen ja englanninkielinen. Uusia tohtoriopiskelijoita valitaan hakuprosessin kautta kerran vuodessa.

Korkeakoulun aineilla ja laitoksilla on pitkäjänteistä yhteistyötä ulkomaisten yliopistojen kanssa. Ulkomaisten tohtoriopiskelijoiden määrä kasvaa tasaisesti ‒ uusista opiskelijoista on lähes kolmannes muualta kuin Suomesta. Useimmat väitöskirjat julkaistaan englanniksi. Myös vastaväittäjät ovat useimmiten ulkomaisten yliopistojen professoreita.

Huomattava osa tohtoriopiskelijoista suorittaa osan opinnoistaan ulkomailla ja julkaisee korkeatasoisissa kansainvälisissä referoiduissa lehdissä.

Tohtorien urapolkuja

eeva_houtbeckers_web_fi.jpg
Tutkijatohtori Eeva Houtbeckers:

"Parasta Kauppakorkeakoulun tohtoriopinnoissa on ihmiset! Oppiminen ei ole vain yksilön ominaisuus, vaan opimme osana yhteisöjä. Olen ollut onnekas saadessani olla tekemisissä erittäin älykkäiden ja miellyttävien tutkijoiden, opettajien ja muun henkilökunnan kanssa niin Kauppakorkeakoulussa, muualla Aalto-yliopistossa kuin muissa verkostoissa."
Lue lisää

 

 

deniz_okat_web_fi.jpg
Rahoituksen apulaisprofessori Deniz Okat:

"Rahoituksen tohtoriohjelman laatu on täysin vertailukelpoinen maailman parhaiden yliopistojen ohjelmiin. Tämän väitteen voi todentaa katsomalla ohjelmasta valmistuneiden sijoittumistietoja työelämään. Toinen erinomainen asia on tohtorikoulutettavan saama tuki opintojen aikana. Se, että sain tukea maailmanluokan professoreilta, jotka pitivät minua kuin kolleganaan, mahdollisti syvällisen paneutumiseni tutkimusalueeseeni."
Lue lisää

 

JRokka_web.jpg
Markkinoinnin professori Joonas Rokka:

"Kauppakorkeakoulun tohtoriopinnot tarjosivat minulle sekä erittäin vahvan tutkijakoulutuksen että laajan osaajaverkoston sekä resurssit, joiden avulla oli mahdollista tähdätä kansainvälisiin professoritehtäviin. Yksi ohjelman parhaimpia puolia on tutustuminen muihin jatko-opiskelijoihin. Voin ilokseni sanoa, että näen heistä monia yhä säännöllisesti ja he ovat minulle hyvin läheisiä."
Lue lisää

 

 

Lue lisää tohtorikoulutusohjelmasta ja siihen hakemisesta (into.aalto.fi)

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 11.05.2017.