Miksi tukea kauppatieteitä?

Lahjoittamalla tuet opiskelijoitamme

Opiskelijat pääsevät ratkomaan todellisia liike-elämän ongelmia, yritys saa opiskelijoita suoraa palautetta. Katso video Yritystapaus II -kurssilta.

Teoria kohtaa käytännön

Tarjoamme opiskelijoillemme syvällisen oppimiskokemuksen kansainvälisessä ja monialaisessa ympäristössä.

Meiltä valmistuvat ovat oman alansa todellisia asiantuntijoita. Heillä on taito keskustella, kyseenalaistaa ja ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia vastuullisesti. Tämän varmistaa huipputasoisen kauppatieteiden opetuksemme luonne, jossa reaalimaailman haasteet, kuten aidot yritystapaukset, opiskelijaprojektit ja harjoittelujaksot, ovat opintojen ytimessä.

Autamme opiskelijoita kehittämään kansainvälistä ajattelutapaa vaihto-opintojen, ulkomaisten harjoittelujaksojen ja monikansallisten opetusohjelmien avulla.

Tarjoamme opiskelijoille inspiroivan akateemisen henkilöstön opettamia monialaisia kursseja ja ohjelmia sekä huipputasoista kauppatieteiden opetusta. Tavoitteenamme on tarjota lisää monimuotoista opiskelua tukevia tiloja, kuten Töölön kampuksella vastikään avattu Learning Hub.

Jotta voimme jatkaa tätä työtä, tarvitsemme tukeasi.

Creative Sustainability -maisteriohjelmassa opiskelijat kehittävät kestäviä ratkaisuja, jotka yhdistävät talouden, muotoilun, maisema-arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnitteluun.

Lahjoituksellasi voimme esimerkiksi mahdollistaa vaihto-opinnot kaikille opiskelijoillemme.

 

Kauppis-vh-lahjoittajasivu_lahjoita-nappula_suomi.jpg


Tutkimus vaatii resursseja

Meillä tehdään korkealaatuista ja monialaista tutkimusta, joka käsittelee yhteiskunnallisesti merkittäviä kysymyksiä. Asiantuntijamme työskentelevät paremman yhteiskunnan puolesta ja tekevät laajasti yhteistyötä myös kansainvälisen tutkimusyhteisön kanssa.

Kauppakorkeakoulussa työskentelevät professorit ja tutkijat tekevät maailmanluokan tutkimusta. Sammy Toyoki keskittyy tutkimuksessaan kuluttajakulttuuriin ja organisaatioiden identiteettiin.

Lahjoituksellasi tutkijamme voivat jatkaa rajat ylittävää huippututkimusta.

 

Kauppis-vh-lahjoittajasivu_lahjoita-nappula_suomi.jpg


Kauppakorkeakoulussa tehdään töitä paremman yhteiskunnan puolesta

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu tukee elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kehittymistä. Opiskelijamme ja asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti yhteiskunnan ja elinkeinoelämän toimijoiden kanssa. Alumniverkostomme on laaja ja tiiviisti yhteydessä korkeakouluumme.

Akateemisen henkilöstön lisäksi korkeakoulussamme työskentelee Professor of Practice- ja Executive in Residence -tehtävissä asiantuntijoita, joilla on vahva ammatillinen asiantuntemus ja tiiviit yhteydet yhteiskuntaan.

Professor of Practice -tittelillä työskentelevät esimerkiksi Sixtén Korkman ja Pekka Mattila. Executive in Residence -tittelillä työskentelee muun muassa pääministerinä vuosina 1991-1995 toiminut Esko Aho.

Knowledge Sharing Breakfast on aamiaisseminaari, jossa Kaupakorkeakoulun asiantuntijat tapaavat elinkeinoelämän vaikuttajia.

Lahjoituksellasi voimme esimerkiksi palkata lisää huippuammattilaisia joukkoomme.

 

Kauppis-vh-lahjoittajasivu_lahjoita-nappula_suomi.jpg


Alumnit osallistuvat ja vaikuttavat

Alumnimme ovat liike-elämän menestyjiä ja vaikuttajia, yhteiskunnan suunnannäyttäjiä. Moni pitää yhteyttä korkeakouluunsa myös valmistumisensa jälkeen, ja alumnisuhteemme pitävät huolen, että alumnien ja korkeakoulun välinen yhteistyö on pitkäjänteistä ja monimuotoista.

”Tulen helposti sanoneeksi, että minäkin olin siinä koulussa. Sitä se alumniverkosto alumnien kesken on,” kuvailee vuoden alumni Riku Asikainen

Kahden vuoden välein järjestämme Homecoming Day -alumnipäivän, joka kerää yhteen alumnit ja talouselämän vaikuttajat. Homecoming Dayn ideana on mahdollistaa vuoropuhelu, avoin keskustelu ja verkostoituminen. Ensimmäinen Homecoming Day järjestettiin vuonna 2014.

Järjestämme alumneille myös vuosikurssijuhlia, joissa vanhat opiskelukaverit kerääntyvät yhteen vielä vuosia opintojensa jälkeen. Alumnejamme näkyy myös toiminnassamme, sillä heitä osallistuu muun muassa opiskelijoiden yrityscaseharjoituksiin, niin opiskelijoille kuin alumneillekin suunnattuihin tapahtumiin ja esimerkiksi Alumni Advisory Boardin toimintaan.

Alumni Advisory Board on ohjausryhmä, jonka kautta Kauppakorkeakoulu vahvistaa sidettään alumneihinsa. Alumniohjausryhmä auttaa korkeakoulua kehittämään toimintojaan yhdessä: ryhmä käy keskustelua muun muassa alumnitoimintaan liittyvistä linjauksista ja Kauppakorkeakoulun ulkoisista suhteista. Alumni Advisory Boardia johtaa Kauppakorkeakoulun vuoden alumni Salla Vainio, ja sen muita jäseniä ovat Helsingin kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) puheenjohtaja, edustajia Kauppakorkeakoulusta sekä luonnollisesti myös muita korkeakoulun alumneja.

Kauppakorkeakoulun alumneja on yhteensä noin 30 000. Vuoden alumni -tunnustus jaetaan kahden vuoden välein korkeakoulun toimintaan merkittävällä tavalla osallistuneelle alumnille.

”Pelkästään hyvällä tahdolla ja kaveruudella emme voi tätä alumnitoimintaa ja tätä koulua pyörittää. Meidän pitää osoittaa myös rahallisesti, että tuemme tätä koulua.”
Riku Asikainen, Alumni Advisory Board

 

Kauppis-vh-lahjoittajasivu_lahjoita-nappula_suomi.jpg


Aalto-yliopiston varainhankintakampanja on nyt käynnissä. Voit kohdentaa lahjoituksesi suoraan kauppatieteille. Lue lisää lahjoittamismahdollisuuksista.

 

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 19.06.2017.