Opetus- ja kulttuuriministeriöltä miljoonarahoitus Aalto-vetoisille yrittäjyyden ja oppimisen hankkeille

26. huhtikuu 2018

Rahoitukset myönnettiin opiskelijayrittäjyyden edistämiseen sekä avoimien oppimateriaalien luomiseen matematiikassa, fysiikassa ja tietotekniikassa.

Millennium-teknologiapalkinto jaetaan 22.5.

26. huhtikuu 2018

Tervetuloa voittajan Millennium Talks -yleisöluennolle 23.5. Kandidaattikeskuksen Aalto-saliin.

Akava Works teettää Aalto-yliopiston taloustieteen työryhmällä selvityksen työsopimusten kilpailukielloista

26. huhtikuu 2018

Selvitys kartoittaa, millaisia vaikutuksia kilpailukieltojen yleistymisellä on.

Entä jos palvelutalot korvattaisiin mummonmökeillä ja kosketusnäyttö taipuisi mihin tahansa?

25. huhtikuu 2018

Uusi juttu- ja videosarja katsoo tulevaisuuteen – ja kertoo aaltolaisista sen rakentajina.

Opiskelu Tiede ja taide Yhteistyö

Etsimässä ratkaisuja ruokaturvaan

24. huhtikuu 2018

Aallon ja Nairobin yliopiston opiskelijat tutkivat ruoan arvoketjua maissipellolta maitolasiin.

Kauppiksen erikoistumisalueet esiteltiin Meet Your Community -tapahtumassa

24. huhtikuu 2018

Oman erikoistumisalueen valinta on opiskelijalle tärkeä päätös, jonka vaikutukset ulottuvat myös pitkälle työelämään.

Uusi Magazine ilmestynyt verkossa – teemana kestävä kehitys

23. huhtikuu 2018

Aalto University Magazine 22 tarkastelee kestävän kehityksen ratkaisuja.

Tulta päin yhteistyön keinoin

23. huhtikuu 2018

Olemme kestävän kehityksen perimmäisten kysymysten äärellä myös liiketoiminnan tutkimuksessa, sanoo professori Minna Halme.

Suomen Akatemialta lippulaivarahoitus Aalto-yliopistolle ja VTT:lle biomateriaalien kehitykseen

18. huhtikuu 2018

Aalto-yliopisto ja VTT perustavat biotalouden CERES-osaamiskeskittymän, joka kehittää uusia materiaaleja kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi.

Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö

Nuoret etsimään ratkaisuja parempaan tulevaisuuteen

18. huhtikuu 2018

Millennium Youth Prize on uusi teknologiakilpailu 14–18-vuotiaille nuorille.

Tiedotteet Muut

Opiskelijaprojektissa työstettiin asiakaspalvelun palautejärjestelmää Fazer Food Servicesille

17. huhtikuu 2018

Fazerin tutkimuspäällikön mukaan tästä projektista on hyvä jatkaa kohti isompia yhteisiä projekteja.

Opiskelijoilta ratkaisuehdotuksia projektitoiminnan kehittämiseen Tiedolla

17. huhtikuu 2018

Kurssilla keskityttiin siihen, mitä projekteissa oikeasti tapahtuu ihmisten välillä ja miksi.

"Suomi on mahtava paikka perustaa yritys"

16. huhtikuu 2018

Aaltoes:n puheenjohtaja Tiina Nyman näkee yrittäjyyden korvaamattomana oppimismahdollisuutena.

"Murroksen pyörteissä – liiketoiminnan tulevaisuus" kansainvälisen opiskelijakonferenssin teemana

16. huhtikuu 2018

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu isännöi CEMS Nordic Forumia 17.–20.4.

HAMK ja Aalto-yliopisto strategiseen yhteistyöhön

10. huhtikuu 2018

Yhteistyötä tehdään pedagogiikan, opintojen ja innovaatiotoiminnan alueilla.

Case-kilpailussa opitaan työskentelemään paineen alla ja hiotaan esiintymisvalmiuksia

9. huhtikuu 2018

Elisa ja kirja-ala tarjosivat Aalto Crossroads -case-kilpailun haasteen.

Maisteriopintoihin hyväksyttiin 1 116 hakijaa

6. huhtikuu 2018

Hakijoiden määrä nousi hieman edellisvuotisesta.

Lainaa tutkijaa tunniksi – joukko eturivin digitietäjiä tarjoaa ilmaista Skype-keskustelua ja -sparrausta 23.–27. huhtikuuta

4. huhtikuu 2018

Kiinnostavatko 5G, lohkoketjut, joukkoistaminen tai vaikka digitaalinen etiikka? Kysy tutkijalta -viikolla kenellä tahansa on mahdollisuus juttutuokioon asiantuntijoiden kanssa.

Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö

Miten pääsen työelämään? Olenko riittävän hyvä? – Osallistu mentorointiohjelmaan joko mentorina tai aktorina

3. huhtikuu 2018

Haku Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan on 3.4.–3.5.

Lux Helsingistä Euroopan kestävin valotaidefestivaali vuoteen 2020 mennessä?

3. huhtikuu 2018

Opiskelijaprojektin tuloksena syntyi kestävän kehityksen mittaustyökalu ja yhteistyöalusta.

Gary Marquis jatkaa Insinööritieteiden korkeakoulun dekaanina

3. huhtikuu 2018

Dekaanin toimikausi on viisi vuotta ja alkaa 1.7.2018.

Aalto-yliopiston hakijamäärä nousi

29. maaliskuu 2018

Kauppatieteiden alan ensisijaisten hakijoiden määrä kasvoi 14 % ja tekniikan ala houkutteli yli 12 % enemmän ensisijaisia hakijoita edellisvuoteen verrattuna.

Alumnit opastivat pian valmistuvia kauppatieteilijöitä

27. maaliskuu 2018

”Toimialat ovat murroksessa, jopa kokeneemmatkin miettivät uransa suuntaa.”

Aalto-yliopisto allekirjoitti kestävän kehityksen tavoitteiden sitoumuksen

26. maaliskuu 2018

Allekirjoituksella Aalto sitoutuu ensimmäisenä yliopistona Suomessa edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan.

Yhteistyö Tiedotteet

Tutkijat suunnittelemassa paikallisrahaa Helsinkiin

23. maaliskuu 2018

Tutkija Maria Joutsenvirta ja professori Pekka Nikander haluavat valjastaa digitaalisen valuutan hyvinvoinnin välineeksi.