Alumnisuurlähettilään tarina: Timo Löyttyniemi

22. marraskuu 2017

Brysselissä Euroopan kriisinratkaisuvirastossa varapuheenjohtajana toimiva Timo Löyttyniemi korostaa muutosvalmiutta nykypäivän työelämässä. ”’Agility’, on hyvä termi kuvaamaan työelämän todellista tekemistä muutosten keskellä”, Löyttyniemi sanoo.

FITech kehittää yliopistokoulutusta elinkeinoelämän kanssa

21. marraskuu 2017

Ensimmäisenä tavoitteena lisätä tekniikan alan osaajien määrää Lounais-Suomessa.

Tiedotteet Yhteistyö

Metrolla pääsee nyt Otaniemeen

18. marraskuu 2017

Länsimetro kytkee yliopiston entistä tiiviimmin muuhun pääkaupunkiseutuun.

Paras tapa kokea Slush

16. marraskuu 2017

Maailmanmaineeseen kasvaneen startup-tapahtuman järjestämiseen osallistuu tänäkin vuonna yli 2000 vapaaehtoista. Opiskelijat Johannes Tervo ja Niklas Jalonen kertovat, miksi ovat mukana.

ARENA-messut valtasi Kauppakorkeakoulun

15. marraskuu 2017

Vuoden suurin kauppatieteilijöiden rekrytointitapahtuma toi opiskelijat ja työnantajat jälleen yhteen.

Varaosat digitaalisiksi: tehoa teollisuuden varaosaliiketoimintaan

15. marraskuu 2017

Jopa 5 prosenttia varaosista voitaisiin nykyisin säilyttää digitaalisissa varastoissa. Tämä parantaisi ja nopeuttaisi osien saatavuutta ja säästäisi merkittävästi kustannuksia.

Dipoli on kaikille avoin olohuone

8. marraskuu 2017

Upea Dipoli sai kolmannen elämänsä Aalto-yliopiston päärakennuksena. Tervetuloa tutustumaan!

Dean’s list -stipendit jaettiin menestyneille opiskelijoille

8. marraskuu 2017

Lukuvuoden 2016–2017 Dean's list -stipendin sai 24 opiskelijaa.

Opiskelu Palkitut

Cleaning Water with Nanomaji -video palkittiin Budapestissa

8. marraskuu 2017

Kampanjan tavoitteena oli osoittaa, miten koulutus, tutkimus ja innovaatiot auttavat toteuttamaan unelmia ja parantamaan maailmaa.

Palkitut

Alumnisuurlähettilään tarina: Olli Copeland

7. marraskuu 2017

Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläiden nuorin jäsen Olli Copeland kehottaa tutustumaan rohkeasti uusiin ihmisiin ja laajentamaan omia verkostoja. "Esimerkiksi opiskelijatoiminnassa mukana toimiminen on loistava tapa verkostoitua", sanoo Copeland.

Kauppakorkeakoulun opiskelijavalinta muuttuu

7. marraskuu 2017

Opiskelijavalinnassa kasvaa sekä ylioppilastodistuksen että pelkän valintakokeen perusteella valittujen määrä.

Nina Granqvist tutkii, miten marginaalista tulee valtavirtaa

7. marraskuu 2017

Isoihin muutoksiin tarvitaan hypeä luomaan innostusta ja tulevaisuudenuskoa, yritysmaailmasta akatemiaan hypännyt professori tietää.

Jyrki Wallenius on iloinnut yhteistyöstä lahjakkaiden opiskelijoiden ja kollegojen kanssa

6. marraskuu 2017

Professori Wallenius työskenteli Kauppakorkeakoulussa yli kolmekymmentä vuotta.

Puolustusvoimat, Palkeet ja Sote Uusimaan vammaispalveluiden kehittäjät mukana hackathon-kurssilla

2. marraskuu 2017

130 opiskelijaa ideoi ja toteuttaa digitalisaatioprojekteja.

Alumnisuurlähettilään tarina: Susanna Hyppönen

1. marraskuu 2017

”Resilienssin kehittäminen, eli kyky sopeutua muutoksiin sekä valmius kehittää itseään myös valmistumisen jälkeen ovat hyviä valttikortteja työelämässä”, muistuttaa alumnimme Susanna Hyppönen.

Kehitä vihreää liikeideaasi Greenhouse-ohjelmassa

31. lokakuu 2017

Haku Greenhouse-ilmastoyrittäjyysohjelmaan on käynnissä 30.11. asti. Ohjelma tarjoaa yritysvalmennusta ja vahvan eurooppalaisen verkoston.

Opiskelijat tutkivat kemikaalien turvallisuutta koskevaa tiedonkulkua

25. lokakuu 2017

Euroopan kemikaalivirasto oli tyytyväinen tuloksiin ja on päättänyt tilata projektille jatkoa.

Opiskelu Yhteistyö

Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma tulee taas

25. lokakuu 2017

TalentIT 2017 -tapahtumaan 2.11. on tulossa yli sata näytteilleasettajaa.

Yhteistyö Tiedotteet

Aallon tietojenkäsittelytiede maailman 47. paras US News -rankingissa

25. lokakuu 2017

Sadan parhaan joukkoon ylsivät myös kauppa- ja taloustieteiden sekä avaruustieteen alat.

Coffee with Alumna: Maria Ritola

25. lokakuu 2017

Coffee with Alumni –tilaisuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden saada mielenkiintoisilta alumneilta arvokasta tukea uravalintoihin.

Aalto-yliopiston henkilöstöjohtajaksi nimitetty Riitta Silvennoinen

25. lokakuu 2017

Silvennoinen aloittaa työnsä Aallossa helmikuussa.

Timo Seppälä digitalisaation kehitystä pohtivaan kansainväliseen think tank -ryhmään

24. lokakuu 2017

Kansainvälinen think tank -ryhmä pohtii, kuinka Euroopan ja Aasian maat voisivat toimia yhteistyössä digitaalitalouden kasvattamiseksi.

Aalto-yliopisto ja Helsingin yliopisto yhdistävät voimansa tekoälytutkimuksessa

23. lokakuu 2017

Tammikuussa 2018 aloittavan Tekoälyn tutkimuskeskuksen tavoitteena on tehdä Suomesta johtava maa tekoälyn tutkimuksessa ja tutkimustiedon hyödyntämisessä.

Tiede ja taide Tiedotteet

Uutta verkkokauppaosaamista suomalaiselle liike-elämälle

20. lokakuu 2017

Globaalit markkinapaikat -tutkimushanke avaa verkkokaupan mahdollisuuksia suomalaisyrityksille.

Alumnisuurlähettilään tarina: Mikko Kosonen

19. lokakuu 2017

Sitran yliasiamies, Kauppakorkeakoulun alumni Mikko Kosonen haastaa opiskelijat miettimään omia opintojaan suhteutettuna yrityselämän muutoksiin. ”Haasteiden ratkaiseminen vaatii entistä tiiviimpää julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä, eikä enää riitä, että tuntee oman alansa hyvin”, Kosonen neuvoo.