Laaja tutkimushanke edistää tekoälyn hyödyntämistä B2B-sisältömarkkinoinnissa

21. syyskuu 2017

Tekesin rahoittamassa poikkitieteellisessä tutkimushankkeessa hyödynnetään yrityskumppaneiden big data -aineistoa.

Aaltoes järjestää Euroopan suurimman design-hackathonin

20. syyskuu 2017

Dash nostaa muotoiluajattelun ja poikkitieteellisyyden hackathonin parrasvaloihin.

Helsinki Graduate School of Economics kasvattaa Suomen taloustieteen kärkijoukkoa

19. syyskuu 2017

Aalto-yliopisto, Hanken ja Helsingin yliopisto valmistelevat uutta tutkijakoulua ja tutkimusyksikköä.

Muut Tiedotteet

Talous kasvaa ideoista ja koulutuksesta

14. syyskuu 2017

Eniten ideoita syntyy tietointensiivisillä palvelualoilla, sanoo professori Matti Pohjola.

Väitös: Tunteet voivat toimia kompassina yrityksen perustamis- ja rahoituspäätöksissä

14. syyskuu 2017

Tunteet inspiroivat uuden luomiseen.

Alumnisuurlähettilään tarina: Pirjo Väliaho

14. syyskuu 2017

”Nuorelle ekonomille unelmien täyttymys oli päästä ensimmäiseen vakituiseen työpaikkaan mainostoimistoon ja saada asiakkaaksi Valiojäätelö”, muistelee alumnimme Pirjo Väliaho.

Kauppakorkeakoulun maisteriohjelman sijoitus jatkoi nousuaan Financial Timesin rankingissa

11. syyskuu 2017

Maisteriohjelman sijoitus nousi kuusi pykälää sijalle 45.

Opiskelu Tiede ja taide

Terveyttä tekoälyllä: älysormus ja räätälöidyt hoidot esillä Tekniikan päivillä

11. syyskuu 2017

Tule ihmettelemään myös taikapataa, syötäviä hyönteisiä ja kuulemaan tuoreimmat uutiset tutkimusrintamalta.

Rehtori Ilkka Niemelä: "Korkeakoulutus on ratkaiseva kansallinen investointi"

8. syyskuu 2017

Lukuvuoden avajaisissa puhuivat myös pormestari Jan Vapaavuori ja AYY:n puheenjohtaja Joona Orpana.

PSHACK100-kurssilla kehitetään julkisia palveluita digitaalisen transformaation aallonharjalla

7. syyskuu 2017

Aallon opiskelijat ovat asiantuntijoita digitaalisen sukupolven palvelutarpeissa ja elämäntavassa.

Call for Submissions: Radical Relevances Conference

7. syyskuu 2017

First Global Radical Relevances Conference 25–27 April 2018. Submissions by 30 September / We invite researchers and artists straddling multiple (or within one) disciplines to submit papers and artworks.

Aalto-yliopisto esillä Helsinki Design Weekillä

6. syyskuu 2017

Aaltolaisten osaamisesta pääsee nauttimaan eri puolilla Helsingin hienoa taide- ja muotoilutapahtumaa.

Energy Forum -luentosarja esittelee Suomen energia-alan tulevaisuutta

6. syyskuu 2017

Energia-alan keskeiset toimijat kertovat näkemyksistään tulevaisuuden energiajärjestelmistä.

Opiskelu Yhteistyö

Aalto perustaa Sustainability Hubin edistämään kestävän kehityksen haasteiden ratkomista

6. syyskuu 2017

Hub tuo eri alojen tutkijoita yhteen sekä edistää kestävää kehitystä osana opetusta, kampuskehitystä ja muuta Aalto-yliopiston toimintaa.

Kampus Tiede ja taide

Uudessa hankkeessa kehitetään ongelmaperustaista oppimista Itä-Afrikassa

6. syyskuu 2017

Aalto Global Impactin koordinoimassa hankkeessa edistetään poikkitieteellisyyttä ja alueellisia verkostoja.

Alumnisuurlähettilään tarina: Matti Honkala

6. syyskuu 2017

"Ota työtä vastaan, kun sitä tarjotaan, äläkä ole alussa turhan nirso", neuvoo alumnimme Matti Honkala nykyisiä opiskelijoita.

Welcome Evening – matkalla maisteriopiskelijasta alumniksi

6. syyskuu 2017

Alumnit tarjosivat arvokkaita vinkkejä maisteriopintoihin ja työllistymiseen.

Opiskelijat kartoittivat REACH-asetuksen alaisen hakuprosessin vaikutuksia

6. syyskuu 2017

Euroopan kemikaalivirastolle tehty selvitys esiteltiin kansainvälisessä asiantuntijakonferenssissa Prahassa.

Aalto paransi sijoitustaan Times Higher Educationin yliopistovertailussa

5. syyskuu 2017

Aalto on nyt THE:n yleisrankingin sijalla 190.

Noin 80 uutta opiskelijaa aloitti tänä syksynä opintonsa BScBA-koulutusohjelmassa

31. elokuu 2017

BScBA-ohjelman lukuvuoden avajaisia juhlittiin elokuun lopussa.

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy myy Chydenian

31. elokuu 2017

Aalto-yliopisto luopuu omistuksesta, mutta vuokraa Chydenian kesään 2019 saakka.

Opiskelijat tutkivat digitaalisen oppimisen mahdollisuuksia Finnairin kanssa

30. elokuu 2017

Finnairlaisten ymmärrys myös käyttäjien odotusten suhteen lisääntyi.

Ewald Kiblerille Entrepreneurship Theory & Practice (ET&P) -lehden erinomaisen vertaisarvioijan palkinto

29. elokuu 2017

ET&P on tärkeimpien kauppatieteellisten aikakauskirjojen Financial Times 50 -listalla.

Palkitut

ITP-opiskelijat syventyivät digibisnekseen työstämällä monitieteellisiä projekteja

29. elokuu 2017

Kesä 2017: 55 opiskelijaa ja 14 yritysprojektia

Toimitusketjun valinnassa suosio kiilaa strategian

27. elokuu 2017

Tietoinen vertailu ja epäsuora matkiminen lähentävät vertaisyritysten toimintatapoja. Tämä tapahtuu joskus laadun ja toimintakulttuurin kustannuksella.