Miksi käsitykset oikeudenmukaisuudesta ovat niin erilaisia?

20. helmikuu 2018

Oikeudenmukaisuuden ongelma -uutuuskirjassa tunnetut kotimaiset tutkijat pohtivat aihetta historian ja yhteiskunnallisten ilmiöiden kautta.

Alumnisuurlähettilään tarina: Eero Nummela

19. helmikuu 2018

”Opiskeluaika tarjoaa paljon mahdollisuuksia verkostoitumiselle ja se kannattaa käyttää hyödyksi”, neuvoo alumnimme Eero Nummela. ”Työnantajat arvostavat laajoja verkostoja, sillä nämä voivat tuoda esimerkiksi uutta osaamista ja uusia asiakkaita.”

Miten Suomi hyötyy energiamurroksesta?

19. helmikuu 2018

Uunituoreella Uuden energian yritykset -verkkosivustolla esittäytyy noin 250 puhtaan energia-alan yritystä.

Helsinki Graduate School of Economicsin johtokunta on valittu

16. helmikuu 2018

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen on lupautunut Helsinki Graduate School of Economicsin (Helsinki GSE) johtokunnan puheenjohtajaksi.

Tiedotteet Yhteistyö

Finnair kehittää opiskelijatyön pohjalta Kiinan toimintojaan

13. helmikuu 2018

Finnair on aloittanut lentolippujen myymisen sosiaalisen median WeChat-palvelun kautta.

Opiskelu Yhteistyö

Vuoden 2018 ensimmäiset tervetuliaisluennot julkaistiin Aallon YouTubessa

11. helmikuu 2018

Uudet vakinaistetut professorit kertovat muun muassa, miten räätälöity hiili voi auttaa aivosairauksien hoidossa ja mistä keksijät syntyvät.

Kasvuyrityskeskus A Grid avautui kampuksella

8. helmikuu 2018

Suomalainen startup-kulttuuri auttoi A Gridin vetäjää Leigh Ewiniä asettumaan uuteen kotimaahansa.

Kampus Yhteistyö

Yrittäjäksi siirtyminen voi parantaa ikääntyvien elämänlaatua

6. helmikuu 2018

Yli 50-vuotiaana yrittäjäksi ryhtyvien elämänlaatu keskimäärin nousee, vaikka tulotaso laskisi ja työtunnit lisääntyisivät.

Suomen talouden vahva kasvu jatkuu

6. helmikuu 2018

Pääjohtaja Erkki Liikasen vierailuluento avasi talouden näkymiä ja rahapolitiikkaa.

Kauppakorkeakoulun tohtoriohjelmaan ylimääräinen haku

6. helmikuu 2018

Haku päättyy torstaina 15.2.2018 klo 14.00.

CKIR toimii alustatalouden ja teollisen internetin (IoT) hankkeiden keskiössä

31. tammikuu 2018

Yritys- ja akateemisen maailman tavoitteet tukevat ja täydentävät toisiaan.

Itseohjautuvat asiantuntijaheimot tekoälyn maailmassa

30. tammikuu 2018

Digitalisaatio ja globalisaatio mullistavat johtamisen ja tavan tehdä työtä.

Radikaali sadasosa

24. tammikuu 2018

Prosenttitaide tuo kampukselle hyvinvointia, matkailijoita ja uusia ajatuksia, sanoo taidekoordinaattori Outi Turpeinen.

Kohti ihmisenmukaista kaupunkiliikennettä

24. tammikuu 2018

Liikennesuunnittelussa tulee muistaa, että teknologioiden tehokkuuslupaus ei aina ole totta. Sen sijaan joukkoälystä voi olla apua.

Magazinen teemana rakennettu ympäristö

24. tammikuu 2018

Juuri ilmestynyt Aalto University Magazine 21 tarkastelee ihmislähtöistä rakennettua ympäristöä.

Yritykset haluavat Aallon opiskelijat töihin jo opintojen aikana

24. tammikuu 2018

Kesätöihin!-tapahtumaan osallistui lähes 70 työnantajaa.

Experience Platform tähtää parempiin käyttäjäkokemuksiin

23. tammikuu 2018

Aalto-yliopiston uusi yhteistyöalusta Experience Platform yhdistää kokemukseen liittyviä ideoita ja tutkimuskohteita.

Professori vastoin lupauksiaan

23. tammikuu 2018

Otto Toivasen ei pitänyt tehdä edes väitöskirjaa, mutta sitten taloustiede vei hänet mukanaan.

Annukka Svanda suunnitteli Sinituotteelle uuden tuotesarjan

22. tammikuu 2018

Siivousvälineitä valmistava yritys Sinituote Oy julkistaa kokonaisen tuotesarjan, joka sai alkunsa Aalto-yliopiston teollisen muotoilun kurssilla.

Suomalaiset yrittäjät arvostavat Piilaaksossa avointa ilmapiiriä ja epäonnistumisen hyväksymistä

22. tammikuu 2018

Suomeen toivotaan lisää vilpitöntä halua auttaa muita eteenpäin.

Smart Energy Transition -tutkimushankkeen erinomaiset ratkaisut ja vuorovaikutus siivittivät sen jatkorahoituskaudelle

17. tammikuu 2018

STN:n uusi rahoitusinstrumentti rahoittaa laadukasta tutkimusta, jolla on yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Alumnisuurlähettilään tarina: Annika Jyllilä-Vertigans

17. tammikuu 2018

Alumnimme Annika Jyllilä-Vertigans hakeutui EMBA-opintoihin Aalto-yliopistoon huomattuaan tarpeen ja halun oppia lisää alati muuttuvassa työelämässä. Samalla hän on laajentanut omia verkostojaan ja ystäväpiiriään.

Aallon opiskelijatiimille menestystä John Molson International MBA Case -kilpailussa Montréalissa

17. tammikuu 2018

Kauppakorkeakoulun opiskelijatiimit osallistuvat vuosittain eri case-kilpailuihin ulkomailla.

Aalto-yliopisto panostaa lapsiin ja nuoriin – Aalto-yliopisto Junior valmiina seikkailuun

17. tammikuu 2018

Lasten ja nuorten toiminnan uudet tilat avautuivat Otaniemen kampuksella.

Kampus Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö

Aallon muotoilujohtamisen opintoja voi jatkossa tehdä myös etänä

16. tammikuu 2018

Suositun IDBM-ohjelman opit halutaan myös ulkomaiden huippuyliopistoissa opiskelevien ulottuville.