Aalto 7. maailmassa alle 50-vuotiaiden yliopistojen joukossa

13. heinäkuu 2017

Aalto on Euroopan paras nuori yliopisto QS-rankingin vertailussa.

bIoTope-projektissa haetaan uusia partnereita

5. heinäkuu 2017

Hyödynnä mahdollisuus osallistua ja saada rahoitusta.

Supercell tiivistää yhteistyötä Aalto-yliopiston kanssa

3. heinäkuu 2017

Supercell on tehnyt 250 000 euron lahjoituksen Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoululle.

Varainhankintakampanja onnistui yli tavoitteen

30. kesäkuu 2017

Kampanja keräsi lahjoituksina 23,5 miljoonaa euroa. Suurkiitos kaikille lahjoittajille!

Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö Muut Kampus

Aalto-yliopisto perustaa kiinalaisyliopiston kanssa yksikön Shanghaihin

30. kesäkuu 2017

Aalto-yliopisto ja kiinalainen Tongji-yliopisto perustavat tulevana syksynä Shanghaihin uuden koulutusyksikön, jossa Aalto on mukana kolmella maisteriohjelmalla. Maisteriohjelmien ensimmäinen vuosi opiskellaan Kiinassa ja toinen Suomessa.

Aalto-yliopistoon haki 9 984 kevään yhteishaussa – aloituspaikka tarjolla 1 505 opiskelijalle

28. kesäkuu 2017

Korkeakoulujen valtakunnallisen yhteishaun tulokset on julkaistu Opintopolku-palvelussa.

Kiertotalouteen liittyvät liiketoimintaideat voittoon ClimateLaunchpad-kilpailussa

27. kesäkuu 2017

Kansallisen kilpailun voittajat osallistuvat Kyproksella pidettävään kansainväliseen finaaliin.

Palkitut

Uusi Global Management -maisteriohjelma alkaa syksyllä

26. kesäkuu 2017

Aktiivinen CEMS Club Helsinki tiivistää opiskelijoiden yhteishengen.

Aallon kampukselle nousee satojen toimijoiden kasvuyrityskeskus A Grid

26. kesäkuu 2017

Otaniemen innovaatiokeskittymä saa uuden lippulaivan, kun yksi Euroopan suurimmista kasvuyrityskeskuksista avautuu loppuvuodesta.

Tekniikan alan yhteistyöyliopisto etenee

22. kesäkuu 2017

Yhteistyöyliopiston ensimmäisen hankkeen tavoitteena on vastata tekniikan alan osaajen kysyntään Lounais-Suomessa. Uusia osaajia voitaisiin alkaa rekrytoida Lounais-Suomeen jo vuoden 2017 aikana.

Opiskelu Tiedotteet Yhteistyö

Nokia-projektissa tutkittiin lisätyn ja virtuaalitodellisuuden tekniikkaa kiinteistötaloudessa

22. kesäkuu 2017

Räätälöidyissä opiskelijaprojekteissa saadaan kokemusta osallistumalla yhtiöiden projekteihin.

Vuorineuvos Marcus Wallenbergin säätiöltä 120 000 euron lisälahjoitus Aalto-yliopiston kauppatieteelliselle koulutusalalle

22. kesäkuu 2017

Säätiö haluaa lahjoituksillaan tukea Kauppakorkeakoulun korkeatasoista koulutusta.

100-vuotias Suomi tarvitsee taloudellisia murroksia kestävyyshaasteisiin vastaamiseksi

21. kesäkuu 2017

Tuoreessa Suomi seuraaville sukupolville -kirjassa kuvataan uudenlaisia toimintamalleja.

Monet Aalto Start-Up Centerissä liiketoimintaansa kehittäneet yritykset ovat kasvaneet hyvin

21. kesäkuu 2017

Jo yli 3 000 työpaikkaa on syntynyt Start-Up Centeristä irtautuneissa yrityksissä.

Provosti Ilkka Niemelä Aalto-yliopiston rehtoriksi

21. kesäkuu 2017

Hakukomitea painotti erityisesti akateemista johtamiskokemusta, sitoutumista poikkitieteellisyyteen ja opiskelijakeskeisyyttä.

Konecranes lahjoitti 200 000 euroa

20. kesäkuu 2017

Yhtiö haluaa lahjoituksilla tukea yliopiston korkeatasoista opetusta tekniikan ja kauppatieteiden aloilla.

Kuluttajatutkimuksen A. I. Virtanen -professuurin haltijaksi on nimitetty professori Henrikki Tikkanen

20. kesäkuu 2017

Kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen professuuri on nimetty Nobel-voittaja A. I. Virtasen mukaan.

Kesällä talteen kerätty lämpö voisi lämmittää talvisin

19. kesäkuu 2017

Aalto-vetoinen HeatStock-tiimi valittiin lämpöenergiaratkaisullaan Helsinki Challenge -tiedekilpailun finaaliin.

Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö

Akateemiset hevarit saapuvat taas Aaltoon

16. kesäkuu 2017

Modern Heavy Metal -konferenssissa pureudutaan muun muassa suomalaisen metallimusiikin mytologiaan, Algerian metalliskeneen ja venäläisten metallifanien verkkoyhteisöjen sielunmaisemaan.

Tiede ja taide Tiedotteet

Alumnisuurlähettilään tarina: Petteri Vartiainen

15. kesäkuu 2017

”Työelämässä ihmisten välinen vuorovaikutus on aina keskeisessä roolissa tehtävästä riippumatta”, kertoo Kauppakorkeakoulun alumni Petteri Vartiainen.

Aalto EE ostaa finanssialan koulutusyhtiö FINVAn

15. kesäkuu 2017

Aalto University Executive Education on ostanut FINVA Finanssikoulutus Oy:n koko osakekannan Vakuutustiedon Kehittämissäätiöltä.

Onnistunut Aalto Festival esitteli yliopiston osaamista yli sadan tapahtuman kautta

15. kesäkuu 2017

Aalto Festival käynnistyi tänä vuonna jo huhtikuussa, jolloin vietettiin ylioppilaskunnan järjestämää Aalto Open Air -kaupunginosajuhlaa Otaniemessä.

Kampus Opiskelu Tiede ja taide Yhteistyö Muut

Johtaja, näin tuet työntekijää olemaan tehokas ja luova samaan aikaan

14. kesäkuu 2017

Apulaisprofessori Olli-Pekka Kauppilan tutkimuksesta selvisi, etteivät tehokkuus ja luovuus ole toisiaan poissulkevia. Mitä yhdistelmän saavuttaminen vaatii esimiestyöltä?

Aalto Global Impact edistää yhteiskunnallista vaikuttamista globaalisti

13. kesäkuu 2017

Viisi vuotta sitten perustettu Aalto Global Impact tuo yhteen eri tieteenaloja ja toimijoita.

Masters' Gala keräsi Kauppakorkeakoulun maisterit yhteen juhlimaan valmistumistaan

9. kesäkuu 2017

Kauppakorkeakoulu toteutti Masters’ Galan yhdessä KY:n kanssa. Juhla järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Opiskelu Yhteistyö Muut