Aalto-yliopiston sijoitustoiminnan tuotto 6,3 % vuonna 2014

30. tammikuu 2015

Sijoitustoiminnan tarkoituksena on tuoda lisärahoitusta korkeatasoiseen opetukseen ja tutkimukseen.

Pack-Age on opiskelijoiden, opettajien ja yritysten yhteistyötä

26. tammikuu 2015

Monitieteinen pakkaussuunnittelun projektikurssi ratkoo yritysten pakkaushaasteita.

Opiskelu, Yhteistyö

Verkostomalleilla ja palvelumuotoilulla uutta näkemystä palveluiden uudistamiseen

21. tammikuu 2015

Julkaistava kirja osa Aallon ja Helsingin kaupungin strategista kumppanuutta.

Tutkimus, Yhteistyö

Innovointia oppimaan kahdessa maassa

21. tammikuu 2015

ESADE ja Aalto-yliopisto kouluttavat yhdessä uudenlaisia innovaatioiden ja yrittäjyyden osaajia.

Kesätyöpäivä toi yritykset kampukselle

20. tammikuu 2015

Tarjolla oli paljon kesätyöpaikkoja, harjoittelumahdollisuuksia ja trainee-ohjelmia.

Kuluttajatutkimuksen professuuri A I. Virtanen -professuuriksi

15. tammikuu 2015

Kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen professuuri on nimetty Nobel-voittaja A. I. Virtasen mukaan.

Tutkimus, Yhteistyö, Muut

Kuntien sote-kustannusten eroja selittää palvelujen tuotantorakenne

13. tammikuu 2015

Uudistuksella on oltava nykyistä kustannustasoa alentava tavoite, osoittaa tutkijoiden tunnuslukuraportti.

Tutkimus

Aallolle rahoitusta yhteiskunnallisen keskustelun herättämiseen

13. tammikuu 2015

Filosofian professori Matti Häyry on saanut 160 000 euron Argumenta-apurahan Suomen Kulttuurirahastolta.

Aalto-yliopiston Jaakko Honko -professuuriin nimetty Teemu Malmi

19. joulukuu 2014

Kauppakorkeakouluun perustettuun Jaakko Honko -professuuriin on nimetty laskentatoimen professori Teemu Malmi 1.1.2015 alkaen.

Kaikki kauppatieteiden opiskelijat eivät ole koulutukseen välineellisesti suhtautuvia uraohjuksia

18. joulukuu 2014

Kauppatieteellinen koulutus on monipuolisempaa ja opiskelijat kirjavampi joukko erilaisia ihmistyyppejä kuin usein ajatellaan.

Tutkimus

Knowledge Sharing Breakfast -kutsuvierasseminaarin aiheena oli digitalisaatio ja internetin rooli

18. joulukuu 2014

Internetin kasvava merkitys avaa mahdollisuuksia talouskasvulle ja kansainvälisen kilpailukyvyn parantamiselle.

Yhteistyö, Opiskelu

Aallolle 4,7 miljoonaa euroa tutkimusrahoitusta

17. joulukuu 2014

Aalto-yliopistolle myönnettiiin 4,1 miljoonaa euroa Uusi Energia -akatemiaohjelman rahoitusta ja arktiselle tutkimukselle noin 600 000 euroa.

Tutkimus, Yhteistyö, Muut

• suomen_akatemia
  • tutkimus
  • rahoitus
  • akatemiaohjelma

Yritysten uskallettava soveltaa alan parhaita käytäntöjä

17. joulukuu 2014

Jatkuva toimintatapojen kehittäminen on yritysten elinehto kiristyvässä kilpailussa.

Maisteriohjelmien hakuaika käynnissä

15. joulukuu 2014

Kauppakorkeakoulun kaksivuotisiin maisteriohjelmiin haetaan 15.12.2014−30.1.2015.

Larisa Topalolle arvostettu kansainvälinen stipendi

9. joulukuu 2014

Larisa opiskelee yritysviestinnän Corporate Communication -maisteriohjelmassa ja kansainvälisessä CEMS-johtamisohjelmassa.

Palkitut, Opiskelu

Saku Tuominen ja Harry Harkimo puhuivat CEMS Stage -tapahtumassa

5. joulukuu 2014

CEMS Club Helsingin järjestämässä jokavuotisessa tapahtumassa puhuttiin onnistumisista ja tulevaisuudesta.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys palkitsi Anton Jukolan gradun

4. joulukuu 2014

Työtä pidettiin hyvin sovellettavana. Jukola selvitti työssään kanavakonflikti-ilmiön syntymistä yrityksen myyntikanavien välillä.

Opiskelu, Palkitut

Kunniamerkkejä Aalto-yliopistoon

3. joulukuu 2014

Rehtori Tuula Teerille Suomen Valkoisen Ruusun komentajamerkki, kunniamerkkejä myös 12 muulle henkilöstön jäsenelle.

Palkitut

• rehtori
  • tuula_teeri

Aalto jälleen pohjoismaisten kauppakorkeakoulujen kärkikaksikossa

2. joulukuu 2014

Kauppakorkeakoulu on sijalla 29. Financial Timesin eurooppalaisia kauppakorkeakouluja vertailevassa rankingissa.

Opiskelu, Palkitut

Start-up-yrittäjät kiittivät opiskelijoita saamastaan sparrauksesta

24. marraskuu 2014

Capstone-kurssikonsepti tuo opiskelijat eri pääaineista yhteen tekemään tosielämän bisnesprojekteja.

Yrittäjyystoimet tuottavat tulosta

19. marraskuu 2014

Aalto-yliopistoa voi hyvällä syyllä sanoa suomalaisen startup-innostuksen kodiksi.

Yhteistyö, Muut

Asiakaspalvelu nousee uusiin korkeuksiin Slush-tapahtumassa

17. marraskuu 2014

Aalto Ventures Program koulutti Slushiin tuhat vapaaehtoista.

Albert Einstein -tiedepalkinto solujen viestinnän tutkijalle

17. marraskuu 2014

Palkintojenjako käynnisti Aalto-yliopiston kansainvälisen Academic Summit -tiedetapahtuman.

Palkitut, Muut

Aalto-yliopistoon 200 professoria neljän vuoden aikana

13. marraskuu 2014

Aalto-yliopisto on nimittänyt professorien tenure track -urajärjestelmään jo yli 200 professoria.

• tenure_track
  • professori
  • urajärjestelmä

Tulevaisuuden huippuosaajat halutaan töihin

13. marraskuu 2014

Työnantajien ja opiskelijoiden kohtaamispaikka ARENA 2014 -messut olivat huikea menestys! Kauppatieteilijöille oli tarjolla paljon työpaikkoja.

1 2 3 > »