Aalto Start-Up Center on auttanut luomaan lähes kaksituhatta työpaikkaa

26. helmikuu 2015

Vuonna 2013 yrityskiihdyttämöstä syntyneiden työpaikkojen määrä kasvoi lähes 20 prosenttia.

ITP-sivuaineen suojissa toteutettu yli 200 yritysprojektia

24. helmikuu 2015

Kauppakorkeakoulun akateeminen kesäohjelma Information Technology Program viettää 20. juhlavuottaan. Ohjelma kiinnostaa myös kansainvälisesti.

Muuttuva liiketoimintaympäristö vaatii strategiasta viestimistä

24. helmikuu 2015

Knowledge Sharing Breakfastillä pohdittiin, miten strategian viestinnällä voidaan rakentaa yhteistä ymmärrystä globaalissa ympäristössä.

Yrittäjäksi ryhtyvällä on voimakas taipumus itsekontrolliin

16. helmikuu 2015

Epäilykset ja pelot voivat alentaa yrittäjäksi ryhtymisen todennäköisyyttä, tuore tutkimus osoittaa.

Bay Arean alumnitapahtumassa luotiin yhteyksiä

13. helmikuu 2015

Stanfordin yliopiston tiloissa järjestettyyn tilaisuuteen osallistui alueella vaikuttavia ihmisiä, joita yhdistää Aalto.

Posti on Kauppakorkeakoulun uusin Premium Partner ja ensimmäinen Learning Hubin tukija

12. helmikuu 2015

Posti tukee uutta oppimiskeskusta, Rooftop Learning Hubia.

Muutoksia Aalto University Executive Educationin johdossa

10. helmikuu 2015

Aalto University Executive Educationin akateemisten asioiden johtajaksi on nimitetty KTT Mikko Laukkanen.

Yhteistyö, Muut

Suuryritysten investointihalut keskittyvät digitalisointiin

10. helmikuu 2015

Tuoreeseen Suuryritystutkimukseen vastanneet avainjohtajat uskovat kotimaahan suuntautuvien alihankintojen ja ostojen lisääntyvän.

Tutkimus, Yhteistyö

Professoreiden tervetuliaisluennot julkaistiin videoina

9. helmikuu 2015

Aalto-yliopiston uudet professorit esittäytyvät ja kertovat tieteenalojensa ajankohtaisista kysymyksistä.

• tenure_track
  • luennot

Aaltolaiset pohtimaan kaivostoiminnan tulevaisuutta

9. helmikuu 2015

Outotecin asiantuntijat, Aalto-yliopiston tutkijat ja opiskelijat ratkovat yhteistyössä kaivosalan tulevaisuuden kysymyksiä.

Opiskelu, Yhteistyö, Tutkimus

Palvelun pelillistämisessä tarvitaan muutakin kuin pisteitä

5. helmikuu 2015

Pelillistämisessä on kyse pelien dynamiikan ja mekaniikkojen soveltamisesta eri ympäristöissä.

Tutkimus

Aurinkoenergiaan liittyvän liiketoiminnan kotimarkkinat pitäisi saada kuntoon

3. helmikuu 2015

Aurinkoenergia on kuluttajien toivelistan kärjessä ja se voisi parhaimmillaan tarjota työtä monille suomalaisyrityksille.

Aalto-yliopiston sijoitustoiminnan tuotto 6,3 % vuonna 2014

30. tammikuu 2015

Sijoitustoiminnan tarkoituksena on tuoda lisärahoitusta korkeatasoiseen opetukseen ja tutkimukseen.

Pack-Age on opiskelijoiden, opettajien ja yritysten yhteistyötä

26. tammikuu 2015

Monitieteinen pakkaussuunnittelun projektikurssi ratkoo yritysten pakkaushaasteita.

Opiskelu, Yhteistyö

Verkostomalleilla ja palvelumuotoilulla uutta näkemystä palveluiden uudistamiseen

21. tammikuu 2015

Julkaistava kirja osa Aallon ja Helsingin kaupungin strategista kumppanuutta.

Tutkimus, Yhteistyö

Innovointia oppimaan kahdessa maassa

21. tammikuu 2015

ESADE ja Aalto-yliopisto kouluttavat yhdessä uudenlaisia innovaatioiden ja yrittäjyyden osaajia.

Opiskelu, Yhteistyö

Kesätyöpäivä toi yritykset kampukselle

20. tammikuu 2015

Tarjolla oli paljon kesätyöpaikkoja, harjoittelumahdollisuuksia ja trainee-ohjelmia.

Kuluttajatutkimuksen professuuri A I. Virtanen -professuuriksi

15. tammikuu 2015

Kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen professuuri on nimetty Nobel-voittaja A. I. Virtasen mukaan.

Tutkimus, Yhteistyö, Muut

Kuntien sote-kustannusten eroja selittää palvelujen tuotantorakenne

13. tammikuu 2015

Uudistuksella on oltava nykyistä kustannustasoa alentava tavoite, osoittaa tutkijoiden tunnuslukuraportti.

Tutkimus

Aallolle rahoitusta yhteiskunnallisen keskustelun herättämiseen

13. tammikuu 2015

Filosofian professori Matti Häyry on saanut 160 000 euron Argumenta-apurahan Suomen Kulttuurirahastolta.

Aalto-yliopiston Jaakko Honko -professuuriin nimetty Teemu Malmi

19. joulukuu 2014

Kauppakorkeakouluun perustettuun Jaakko Honko -professuuriin on nimetty laskentatoimen professori Teemu Malmi 1.1.2015 alkaen.

Kaikki kauppatieteiden opiskelijat eivät ole koulutukseen välineellisesti suhtautuvia uraohjuksia

18. joulukuu 2014

Kauppatieteellinen koulutus on monipuolisempaa ja opiskelijat kirjavampi joukko erilaisia ihmistyyppejä kuin usein ajatellaan.

Tutkimus

Knowledge Sharing Breakfast -kutsuvierasseminaarin aiheena oli digitalisaatio ja internetin rooli

18. joulukuu 2014

Internetin kasvava merkitys avaa mahdollisuuksia talouskasvulle ja kansainvälisen kilpailukyvyn parantamiselle.

Yhteistyö, Opiskelu

Aallolle 4,7 miljoonaa euroa tutkimusrahoitusta

17. joulukuu 2014

Aalto-yliopistolle myönnettiiin 4,1 miljoonaa euroa Uusi Energia -akatemiaohjelman rahoitusta ja arktiselle tutkimukselle noin 600 000 euroa.

Tutkimus, Yhteistyö, Muut

• suomen_akatemia
  • tutkimus
  • rahoitus
  • akatemiaohjelma

Yritysten uskallettava soveltaa alan parhaita käytäntöjä

17. joulukuu 2014

Jatkuva toimintatapojen kehittäminen on yritysten elinehto kiristyvässä kilpailussa.

1 2 3 > »