Professori Juuso Välimäelle OP-ryhmän tutkimussäätiön kannustuspalkinto

12. February 2016

20 000 euron kannustuspalkinto myönnetään tunnustuksena merkittävistä tutkimuksellisista saavutuksista.

Palkitut, Tutkimus

Puuvillan kierrätyksen mullistava menetelmä voitti H&M Conscious -säätiön Global Change Award -kilpailun

11. February 2016

Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja VTT:n tutkijoiden idea ylsi voittoon yli 2700 ehdotuksen joukosta.

Palkitut, Tutkimus, Yhteistyö

• Ioncell-F

Presidentti Sauli Niinistö vihitään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kunniatohtoriksi

10. February 2016

Kauppakorkeakoulu myöntää kunniatohtorin arvon presidentti Sauli Niinistölle juhlallisessa maisteri- ja tohtoripromootiossa 20.5.2016.

Palkitut

New Yorkin alumnitapaamisessa luotiin yhteyksiä

10. February 2016

Aallon eri aloilta valmistuneet kokoontuivat kuulemaan professori Matti Keloharjua ja verkostoitumaan.

Strategiakurssilla simuloidaan todellisen elämän sekavuutta

9. February 2016

Aalto-henkeä edustava kurssikonsepti törmäyttää tutkitun tiedon ja käytännön. Yrityskumppani Palmun edustajat ovat mukana kaikilla luennoilla.

Opiskelu, Yhteistyö

Luovuus on tärkeää organisaatioiden uudistamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä

4. February 2016

Tutkimuksen mukaan luovan toimitustyön olosuhteet ovat heikentyneet.

Kemira lahjoittaa 250 000 euroa Aalto-yliopistolle

4. February 2016

Yhtiön tavoitteena on tukea sille tärkeiden alojen tutkimuksen ja koulutuksen korkeaa tasoa.

Hackathonissa kehitettiin julkisia palveluita tavoitteellisesti ja nopeasti

3. February 2016

Kurssi edesauttaa julkisen sektorin digitalisaatiota, luo kokeilukulttuuria ja uudistaa opetusmenetelmiä.

• terveys
  • terveysteknologia

IT-alan palveluyritys CGI Kauppakorkeakoulun Premium Partneriksi

2. February 2016

Yhteistyö aloitettiin opiskelijaprojektilla yhdessä VR:n kanssa. Siinä etsittiin uutta mallia junien kunnossapitoon digitaalisuutta hyödyntäen.

Opiskelu, Yhteistyö

Aalto-yliopisto päätti yt-neuvottelujen vaikutusten kohdentamisesta

29. January 2016

Irtisanottavia yhteensä 188 henkilöä, muiden muutosten kautta henkilöstön määrä vähenee 128:lla.

• yt-neuvottelut_päättyneet
  • yt-neuvottelut

Deloittelle oma nimikkosali Otaniemeen

28. January 2016

Deloitte on yrityksistä ensimmäinen, jolla on oma nimikkosali Otakaari 1:n uudessa Kandidaattikeskuksessa.

Kampus, Yhteistyö

Kesätöihin! 2016 -tapahtuma oli menestys

26. January 2016

Opiskelijat ja työnantajat kohtasivat kaikille Aallon opiskelijoille tarkoitetussa kesätyötapahtumassa.

Antimateria kohtasi strategian tervetuliaisluennoilla

26. January 2016

Aalto-yliopiston uusien vakinaistettujen professorien esityksiin voi nyt tutustua myös verkossa.

• tenure_track

Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto solmivat strategisen kumppanuussopimuksen

26. January 2016

Toistensa vahvuuksia hyödyntämällä yliopistot pyrkivät kehittämään kansainvälisesti houkuttelevia tutkimus- ja opetusympäristöjä.

• strateginen_kumppanuus
  • helsingin_yliopisto
  • hy

Suomen vaikutusvaltaisimpien lista täyttyi aaltolaisista

21. January 2016

Kauppalehden haastattelemat asiantuntijat nimesivät monia aaltolaisia muun muassa tieteen ja startuppien kärkijoukkoon.

"Tärkein innovaatiomme on tapa, jolla työskentelemme"

21. January 2016

Innovaatioguru Curt Carlson uskoo vakaasti yhteistyön voimaan uusien innovaatioiden luomisessa.

Yhteistyö, Opiskelu

• business_and_society
  • curt_carlson
  • innovaatiot
  • esko_aho

Aallon opiskelijat joukolla kehittämään julkisen sektorin palvelukokemusta

Verohallinto, Väestörekisterikeskus ja HUS mukana Hackathonissa

Aalto-yliopiston yt-neuvottelut päättyivät

18. January 2016

Henkilöstön vähennystarve enintään 190 ja muiden muutosten kautta henkilöstön määrä vähenisi arviolta 130:llä.

• yt-neuvottelut_päättyneet
  • yt-neuvottelut

Keksijöiden tukeminen piristää taloutta ja luo työpaikkoja

14. January 2016

Tervetuloa 19. tammikuuta järjestettävään seminaariin kuulemaan innovaatioista kasvun moottorina.

Yhteistyö, Tutkimus

Anne Brunila valittiin Aalto-yliopiston hallituksen puheenjohtajaksi

14. January 2016

Varapuheenjohtajaksi valittiin Mikko Kosonen.

• varapuheenjohtaja
  • hallituksen_puheenjohtaja
  • anne_brunila

Verkkomainonta ärsyttää ja unohtuu helposti

12. January 2016

Väitöstutkimuksen tulokset auttavat mainostajia luomaan tehokasta mainontaa dynaamisessa ja monisyisessä online-ympäristössä.

Bisnesenkeli auttaa menestymään

12. January 2016

Enkelisijoittaja tuo aloitteleville yrityksille muutakin kuin vain pääomaa, sanoo bisnesenkeli Riku Asikainen.

Yrittäjä saa olla monessa mukana

12. January 2016

Yrittäjä Tiina Zilliacus opiskelee mielellään uutta. Se on vienyt mukanaan alueille, joita ei ehkä olisi muuten tullut kokeiltua.

Aalto-yliopisto menestyi pohjoismaisten yliopistojen kauppatieteellisen tutkimuksen vertailussa

11. January 2016

Markkinoinnin tutkimuksessa Aalto oli Pohjoismaiden paras.

Tutkimus

Strategia on yhä enemmän kaikkien asia

11. January 2016

Työelämän murroksesta syntyy yrityksiä, joissa jokaisen teoilla ja sanoilla on merkitystä, tietää professori Eero Vaara.

• strateginen_johtaminen
  • johtaminen