XBRL Nordic -seminaari

07.06.2012 / 14:00 - 17:00
Sijainti: Runeberginkatu 22-24, 00100, Helsinki, FI

Suomen XBRL konsortio järjestää XBRL Nordic -seminaarin Aalto yliopiston kauppakorkeakoululla Chydenia-rakennuksessa (Runeberginkatu 22-24). Seminaari pidetään salissa G-112 7.6. klo 14-17. Tervetuloa!

Ohjelma:
- Denmark's XBRL mandate for financial reporting and work with the coming COREP/FINREP filings, Poul Kjäer, Chairman XBRL Denmark
- Instance document submission and authentication infrastructure, case Sweden, Björn Rydberg, Ernst & Young Sweden
- Recent developments in XBRL Finland, Esko Penttinen & Elina Koskentalo, XBRL Finland
- Experiences from the mandatory SEC filing program, Robert Pinsker, US
- XBRL in Estonia, Aleksandr Beloussov, Centre of Registers and Information Systems, Estonia

Tilaisuus pidetään englanniksi ja siihen on vapaa pääsy.
Ilmoittaudu tilaisuuteen.

XBRL-kieli (eXtensible Business Reporting Language) on kehitetty kuvaamaan organisaatioiden taloustietoja sähköisessä muodossa. XBRL on mullistamassa liiketoiminnan raportointia ympäri maailmaa. Se tarjoaa merkittäviä etuja yritystietojen valmisteluun, analysointiin ja viestintään. Sen käytön tavoitteena ovat kustannussäästöt, suurempi tehokkuus sekä tiedon parempi tarkkuus ja luotettavuus. XBRL on yleistymässä nopeasti ja siitä on tulossa taloudellisen tiedonvälityksen standardi. XBRL-kieltä kehittää noin 600 suuren yrityksen, organisaation ja viraston voittoa tavoittelematon yhteenliittymä XBRL International. XBRL on avoin standardi ilman lisenssimaksuja.

Lisätietoa:  www.xbrl.org

Sivusta vastaa: viestinta-econ [at] aalto [dot] fi (viestintä) | Viimeksi päivitetty: 30.05.2012.