Ajankohtaista

Eläkkeelle siirtyminen asiantuntijatyössä: kokemuksen ja osaamisen säilyttämisen käytännöt

22.03.2012 / 12:30 - 16:15
Sijainti: Otakaari 24, 02150, Espoo, FI

ELSA-projektin päätösseminaari Koulutuskeskus Dipoli, Otakaari 24, Espoo

• Onko asiantuntijoiden siirtyminen eläkkeelle uhka organisaation toiminnalle vai mahdollisuus uudistaa tieto? ja osaamispääomaa?
  • Miten organisaatiot voivat valmistautua asiantuntijoiden eläköitymiseen?

Tervetuloa mukaan Aalto-yliopiston Työpsykologian ja johtamisen yksikön Asiantuntija jää eläkkeelle - asiantuntijuus ei! -seminaariin keskustelemaan ylläolevista kysymyksistä ja kuulemaan tuoreita tutkimustuloksia ja käytännön kokemuksia.

Ohjelmassa:

• Osaamisen johtamisen haasteet ja eri ikäiset osaajat |  Dosentti Leenamaija Otala
  • ELSAn tutkimustulokset ja niiden hyödyntäminen | Tutkijoiden puheenvuoro: TkT Eerikki Mäki ja TkL Tanja Kuronen-Mattila, Aalto-yliopisto
  • Eläviä esimerkkejä tutkituista eläköitymistapauksista
  • Paneelikeskustelu: Kokemuksia eläköitymisestä

Kenelle?

Seminaari on suunnattu  HR-ammattilaisille, esimiehille, tutkijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu nyt!

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää sitovaa ilmoittautumista 15.3. mennessä.
Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja ELSA-projektista

Sivusta vastaa: viestinta-econ [at] aalto [dot] fi (viestintä) | Viimeksi päivitetty: 22.03.2012.