Economics of Good and Evil

tiistai 08. toukokuu 13:00 - tiistai 08. toukokuu 2012 15:00
Sijainti: Runeberginkatu 14-16, 00100, Helsinki, FI

Tsekkiläisen ekonomisti Tomáš Sedlácekin mukaan taloustieteessä on pohjimmiltaan kyse hyvästä ja pahasta. Sedlácek käsittelee aihetta kirjassaan Economics of Good and Evil (Oxford University Press 2011), kirja käsittelee taloustiedettä laajasti läpi ihmiskunnan historian.

Sedlácek on sovittanut Economics of Good and Evil -kirjan myös näyttämölle.

Sedlácek kertoo näkemyksiään taloustieteestä luennon ja draaman keinoin tiistaina 8.5.2012 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa (päärakennuksen luentosali A-401, 4.krs, Runeberginkatu 14-16).

Ohjelma:
13.00 The Economics of Good and Evil -esitys
14.00 Tomáš Sedlácekin luento

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Esitys ja luento ovat englanniksi.

Tervetuloa!

Taloustieteen professori Sedlácek on mm. toiminut Tsekin edesmenneen presidentti Vaclav Havelin avustajana, ja Yale Economic Review -lehti on kutsunut häntä yhdeksi taloustieteen viidestä nerosta.

Lisätietoja Sedlácekista

Sivusta vastaa: viestinta-econ [at] aalto [dot] fi (viestintä) | Viimeksi päivitetty: 17.04.2012.