Markkinointipalvelut

Tarjoamme työnantajananäkyvyyden edistämiseksi erilaisia markkinointikanavia.

Opiskelijoiden tavoittaminen


Maksullisiin palveluihimme liittyen voimme ottaa vastaan myös julisteita (max. A3 ja max. 5 kpl), muissa tapauksissa emme niitä valitettavasti voi ottaa vastaan.

Hinnasto »

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Mikäli asiakas peruu toimeksiannon, veloittaa Ura- ja rekrytointipalvelut hinnan jo tehdystä työstä.

Kysy lisää! » Yhteystiedot

 

Suorapostitus (150 € + 2 € tai 5 € / opiskelija)


Suorapostitus on ura- ja rekrytointipalveluiden kautta lähetetty kohdennettu viesti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoille. Viesti voidaan lähettää opiskelijoille joko sähköpostilla tai perinteisenä kirjeenä.

Suorapostitusta voitte käyttää mm.

  • trainee-ohjelmanne markkinointiin
  • tai muiden suurempien rekrytointien (esim. kesätyöt) markkinointiin ja
  • rekrytointiin liittyvien tapahtumienne markkinointiin (esim. työnantajatilaisuudet) .


Opiskelijat, jotka ovat antaneet luvan opiskelijarekisterissä olevien tietojensa käyttämiseen rekrytointitarkoituksiin, ovat mukana postituksissa. Kutsujen kohderyhmää valitessanne voidaan käyttää kriteereinä koulutusohjelmaa, opintojen aloitusvuotta ja/tai suoritettujen opintopisteiden määrää.

Kauttamme tavoitatte halutessanne myös muiden Aalto-yliopiston korkeakoulujen sekä Hankenin (www.hanken.fi) opiskelijoita. Kauppakorkeakoululla voimme toimittaa viestin 3 arkipäivän sisällä toimeksiantovahvistuksen saatuamme.

Suorapostituksen perusmaksua (150 euroa) ei veloiteta esim. ARENA-messujen tai Kauppakorkeakoululla järjestettävien työnantatilaisuuksien yhteydessä.

Hinnasto »

 

Tapahtumanne markkinointi (100 €)

Järjestäessänne Kauppakorkeakoulun opiskelijoille tarkoitettuja uraan ja rekrytointiin liittyviä tapahtumia Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ulkopuolella, on teillä mahdollisuus markkinoida tilaisuuttanne koulumme opiskelijoille CareerWebin (ja halutessanne INTOn) sähköisessä tapahtumakalenterissamme. Halutessanne otamme vastaan myös opiskelijoiden ilmoittautumiset tapahtumaan.

Hinnasto »

 

Facebook-markkinointi (100 €)

Tarjoamme työnantajille mahdollisuutta markkinoida Facebook-sivullamme työmahdollisuuksia, uraan liittyviä tapahtumia sekä muita uraan ja työhön liittyviä asioita (seminaareja, tapahtumia, uratarinoita, yms.).

Facebook-sivumme tavoittaa opiskelijoita kaikista Aalto-yliopiston kuudesta korkeakoulusta.

Hinnasto »

 

Muu markkinointi CareerWebissä (100 €)

CareerWebissä voidaan markkinoida tapahtumakalenterin ja työpaikkailmoitusten ohella myös  uutispalstallamme. Sinne sopivat kaikki uraan ja työhön liittyvät muut kuin tapahtuma- tai työpaikkailmoitukset. Esim. case-kilpailut, työnantajamielikuvaan tai muuten uraan liittyvät tutkimukset / kyselyt, yms.

Hinnasto »

 

Esitejakelu Kauppakorkeakoulun tiloissa (100 €)

Otamme vastaan maksusta opiskelijoiden työnhakua ja työelämätietoutta edistäviä esitteitä tai muita julkaisuja jaettavaksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tiloissa.

Hinta sisältää maksimissaan 300 esitteen / julkaisun vastaanoton ja jakelun yhden päivän ajan päärakennuksen ala-aulassa sekä yhden viikon jakelun ura- ja rekrytointipalveluiden tilojen läheisyydessä Kauppakorkeakoulun päärakennuksessa.

Emme vastaanota mitään materiaalia ilman ennakkoon sopimista. Palautamme lähettäjän kustannuksella ilman ennakkosopimista tulleet materiaalit.

Hinnasto »

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 29.06.2017.