Työnantajatilaisuudet ja rekrytointitapahtumat

Työnantajatilaisuuksissa ja rekrytointitapahtumissa pääset tapaamaan opiskelijoita ja kasvattamaan kiinnostavuutta tulevaisuuden työnantajana.

Tapaa opiskelijoita – kontaktoi, rekrytoi

Työnantajana teillä on mahdollisuus tavata kauppakorkeakoulun opiskelijoita mm.


Oletko kiinnostunut opiskelijoiden tapaamisesta? Lue alta opiskelijoilta kuulemiamme toiveita, kuvaukset erilaisista tapahtumista sekä miten edetä tilaisuuden järjestämisessä.

Työnantajatilaisuuksien lisäksi työnantajilla on mahdollisuus tavata opiskelijoita erilaisissa rekrytointitapahtumissa, kuten vuosittain järjestettävillä ARENA-messuilla (järjestetään marraskuussa Hankenin ja Aallon kauppatieteilijöille) ja  Kesätöihin! -tapahtumassa (järjestetään tammikuussa kaikille Aallon opiskelijoille).

 

Työnantajatilaisuuden aiheita / sisältöjä

Opiskelijoiden kohtaaminen voi olla ajankohtaista, mikäli

 • teillä on opiskelijalle sopiva avoin työpaikka
 • trainee-ohjelmanne haku on alkamassa tai käynnissä
 • haluatte kertoa opiskelijoille tulevaisuuden rekrytointitarpeistanne tai
 • haluatte saada näkyvyyttä ja rakentaa työnantajamielikuvaanne opiskelijoiden keskuudessa.


Työnantajatilaisuuksien sisältöesimerkkejä

 • uramahdollisuudet
 • työnhakuvinkkejä
 • koulustamme valmistuneiden työntekijöidenne uratarinat
 • tyypillisestä työpäivästä kertominen
 • työpaikan työkulttuuri
 • yrityksen toiminta


Keräämme kaikista järjestämistämme tilaisuuksista opiskelijapalautetta. Viimeisimmät opiskelijoiden toiveet ja tarpeet kuulet koordinaattoriltamme.

Erilaisia tapoja tavata opiskelijoita on yhtä paljon kuin on työnantajiakin ja heidän rekrytointitarpeitaan. Tämän vuoksi räätälöimme palvelumme aina mahdollisimman hyvin juuri teille sopiviksi. Seuraavassa muutamia esimerkkejä erilaisista tavoista kohdata opiskelijoita.aula.jpgKohtaa opiskelijat Kauppakorkeakoulun päärakennuksen ala-aulassa (perusmaksu 700 €)

Kohtaat aulatiloissa hyvin erilaisia opiskelijaryhmiä matkallaan luennoille, ruokailemaan, itseopiskelutiloihin yms. Markkinoimme läsnäoloanne tapahtumakalentereissamme ja teemme käytännön järjestelyt talon eri toimijoiden kanssa.

Myös aulatilaisuudessa on hyvä olla tarkoin mietitty sisältö. Opiskelijoilta tulleen palautteen mukaan pysäyttävimpiä ständejä ovat esim. sellaiset, joilla

 • saa konkreettisia neuvoja CV:n tai hakemuksen suhteen
 • pääsee harjoittelemaan haastattelutilanteita tai jopa oikeaan haastatteluun
 • tapaa koulumme alumneja, jotka voivat kertoa työstään ja hakuprosessista
 • tarjotaan kahvia, yms.

Hinnasto »


ta_es.jpgTapaa opiskelijoita työnantajatilaisuudessa Kauppakorkeakoulun tiloissa (perusmaksu 800 €)

Koulumme opetustiloissa voidaan järjestää monenlaisia tilaisuuksia: luennoista työpajoihin ja cocktailtilaisuuksiin. Koordinaattorimme auttaa suunnittelemaan ja toteuttaa tarpeitanne vastaavan tilaisuuden sekä hoitaa markkinoinnin (suorapostitus, tapahtumakalenterit) halutulle opiskelijakohderyhmälle.

Hinnasto  »


Kutsu opiskelijoita tutustumaan toimintaanne / tiloihinne

Onko helpompi kertoa työyhteisöstänne ja varsinaisesta työkentästänne toimitiloissanne? Haluatteko esitellä opiskelijoille heidän mahdollisen tulevan työpaikkansa ilmapiiriä, tiloja ja henkilöstöä? Hoidamme puolestanne opiskelijoiden kutsumisen (suorapostitus, tapahtumakalenterit) ja tarvittaessa otamme ilmoittautumiset vastaan.

Kustannukset valittujen markkinointipalveluiden mukaan.

Tilaisuuden järjestäminen ja mainonta

Yritystilaisuuden järjestäminen alkaa ajankohdan sekä kohderyhmän sopimisella. Yrityksenne edustajien aikataulujen lisäksi otamme huomioon opiskelijoiden opetusaikataulun. Keskustellessanne kanssamme saatte tiedon Kauppakorkeakoulun ja opiskelijajärjestöjen tapahtumista, tenttiviikoista ja lomista.

Maksullinen työnantajatilaisuuspaketti koostuu eri osasista (mm. tilavuokrat, tarjoilut ja tilaisuuden mainonta opiskelijoille), joista voitte valita haluamanne osiot. Yllä mainittu ns. perusmaksu, jonka päälle lisätään tarjoiluista ja kutsuista aiheutuvat kustannukset.


Mainostamme tilaisuuttanne sähköisessä tapahtumakalenterissamme sekä ilmoitustauluilla. Otamme halutessanne vastaan myös opiskelijoiden ilmoittautumiset tilaisuuteen. Yritystilaisuuspaketti sisältää myös mahdollisuuden lähettää henkilökohtaiset kutsut tilaisuuteenne kohdennetulle opiskelijaryhmälle. (Lue lisää suorapostituksesta)

Tilaisuuden aikana opiskelijoilta kerätään palaute, jonka toimitamme teille jälkeenpäin koottuna yhteenvetona.

Maksullisiin palveluihimme liittyen voimme ottaa vastaan myös julisteita (max. A3 ja max. 5 kpl), muissa tapauksissa emme niitä valitettavasti voi ottaa vastaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Mikäli asiakas peruu toimeksiannon, veloittaa Ura- ja rekrytointipalvelut hinnan jo tehdystä työstä.

Hinnasto »

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

 


CV- & LinkedIn -klinikka

Arena_2013_photo_by_Anni_Hanen__130.jpg

 

 

 

 

 

Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut järjestää Kauppakorkeakoulun päärakennuksella Töölössä opiskelijoille CV- & LinkedIn -klinikan lokakuussa, ARENA-messuilla marraskuussa sekä Otaniemen kampuksellamme kesätyönhakuaikaan tammi-/helmikuussa.

Klinikalla yritysten asiantuntijat (HR / rekrytointi) kommentoivat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden ansioluetteloita (CV) ja työhakemuskirjeitä sekä antavat vinkkejä professionaalisen LinkedIn-profiilin optimoimiseen. Keskustelun tavoitteena on opiskelijoiden kasvun ja itsetuntemuksen tukeminen. Tilaisuudet ovat opiskelijoidemme keskuudessa erittäin suosittuja.

Klinikalle on kutsumenettely, kutsumme CV- & LinkedIn -klinikalle ensisijaisesti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun partneriyritykset ja tärkeät yhteistyökumppanit.

CV- & LinkedIn -klinikalle osallistuvat yritykset saavat

 • suoria kontakteja opiskelijoihin (ensimmäisen vuoden opiskelijasta valmistuviin)
 • mahdollisuuden auttaa opiskelijaa tekemään paremmin räätälöidyn hakemuksen ja auttaa oman osaamisen esiintuomisessa
 • erinomaisen mahdollisuuden rakentaa työnantajamielikuvaa opiskelijoiden silmissä
 • jatkuvaa näkyvyyttä kampuksella.

CV- & LinkedIn -klinikoillemme osallistuneita yrityksiä

mm. Accenture, Arla Ingman, Basware, Citi, Deloitte, Ernst & Young, Hartwall, KONE, KPMG, L’Oréal, Logica, LähiTapiola, Mandatum Life, Nokia, Nordea, Outokumpu, PwC, Sanoma, S-ryhmä, Stora Enso, Tieto ja Unilever

Lisätietoja CV- & LinkedIn -klinikoista

erityisasiantuntija Tanja Makkonen, tanja.makkonen [at] aalto [dot] fi
 

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 22.01.2018.