Maamme johtavien liiketoimintaosaajien verkosto

Kauppakorkeakoulun alumnisuhteet edistää korkeakoulun ja alumnien välistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä ja monimuotoista yhteistyötä. Pyrimme tarjoamaan alumneille mahdollisuuksia keskustella alan tuoreimmasta tiedosta, tavata toisiaan ja luoda uusia kontakteja.

Kuinka pääsen osaksi alumniyhteisöä?

Kun valmistut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, sinusta tulee koulun alumni. Jos haluat osallistua alumnitoimintaan ja laajentaa osaamistasi myös valmistumisen jälkeen, voit rekisteröityä Aalto-yliopiston alumniverkoston jäseneksi. Liittyminen on ilmaista ja alumnitoiminta täysin vapaaehtoista.

Rekisteröityneenä alumnina saat kutsuja alumnitapahtumiin, joissa voit laajentaa omaa osaamistasi ja verkostojasi muiden alumnien kanssa. Lisäksi pysyt tietoisena koulun kehityksestä ja tapahtumista sekä pääset itse vaikuttamaan koulun kehitykseen esimerkiksi osallistumalla uraseurantakyselyihin. Alumnina toimiminen antaa sinulle hyvän mahdollisuuden vaikuttaa myös Kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan kehittämiseen sekä luontevan väylän tuoreisiin opiskelijakontakteihin.

 

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnitoiminta

Kauppakorkeakoulussa on perustettu kaksi alumniyhteistyön muotoa, joilla pyritään tukemaan koulun toimintaa opetuksen, tutkimuksen sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden saroilla myös tulevaisuudessa. Lisäksi näiden avulla halutaan aktivoida kaikkia alumnejamme osallistumaan toimintaan.

Ensimmäinen aktiivinen yhteistyön muoto on Alumni Advisory Board -ohjausryhmä, joka käy keskustelua koulun alumnitoimintaan liittyvistä linjauksista, koulun ulkoisten suhteiden kehittämisestä sekä varainhankinnasta.

Toinen ryhmä, Alumni Ambassadors, Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät, muodostuu 40 aktiivisesta alumnista, jotka toimivat siltana opiskelijoiden, koulun ja liike-elämän välillä. Alumnisuurlähettiläiden tehtävänä on toimia ennen kaikkea Kauppakorkeakoulun viestinviejänä muille alumneille ja kertoa koulun toiminnasta.

He osallistuvat aktiivisesti koulun alumnitoiminnan kehittämiseen ja viestivät myös nuoremmille opiskelijasukupolville siitä, millaisia eväitä opiskelu antaa työelämää varten.

Tutustu Alumni Advisory Boardin jäseniin ja katso täältä tarkemmin, millaisia alumneja suurlähettiläinä toimii!

 

Liity mukaan alumniverkostoon

Aalto-yliopiston alumniverkostoon kuuluu jo yli 40 000 alumnia yli 80 eri maassa.

Liity mukaan maksutta täältä: https://alumnicircle.aalto.fi/!

 

Yhteystiedot

Emilia Karlén
Koordinaattori, Alumnisuhteet
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
alumni-biz [at] aalto [dot] fi

 

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 07.06.2018.