Maamme johtavien liiketoimintaosaajien verkosto

Kauppakorkeakoulun alumnisuhteet edistää korkeakoulun ja alumnien välistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä ja monimuotoista yhteistyötä. Pyrimme tarjoamaan alumneille foorumeita keskustella alan tuoreimmasta tiedosta, tavata toisiaan ja luoda uusia kontakteja.

Alumnin määritelmä

Alumni on henkilö, joka

  • on opiskellut ja valmistunut tietystä yliopistosta
  • on yliopiston nykyinen tai entinen jäsen, työntekijä tai vaikuttaja.

Kuinka pääsen osaksi alumniyhteisöä?

Kun valmistut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, sinusta tulee koulun alumni. Jos haluat osallistua alumnitoimintaan ja tukea koulusi toimintaa myös jatkossa, voit rekisteröityä Aalto-yliopiston alumniverkoston jäseneksi. Alumnitoiminta on vapaaehtoista.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnit ovat yhteiskuntamme korkeakoulutettuja suunnannäyttäjiä. He ovat vastuullisia ja itsenäisiä asiantuntijoita, jotka koulun alumnisuhteet ovat tuoneet yhteen ja joihin koulu haluaa pitää aktiivisesti yhteyttä myös valmistumisen jälkeen. Alumniverkosto lisää vuorovaikutusta sekä monitasoista, pitkäaikaista yhteistyötä yliopiston ja sen alumnien välillä.

Alumnisuhteet pyrkii rakentamaan yhteisöllisyyttä yliopiston, alumnien sekä ympäröivän yhteiskunnan välille ja haluaa vaalia yhteistyötä koulun opiskelijoiden ja alumnien välillä, tuoden näin lisäarvoa niin yliopistolle kuin alumneillekin. Alumnisuhteet pyrkii muodostamaan elinikäisen kumppanuuden yliopiston ja alumnien välille.

Alumnina toimiminen antaa Sinulle hyvän mahdollisuuden vaikuttaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan kehittämiseen sekä luontevan väylän opiskelijakontakteihin.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnitoiminta

Kauppakorkeakoulussa on perustettu kaksi alumniyhteistyön muotoa, joilla pyritään tukemaan koulun toimintaa opetuksen, tutkimuksen sekä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden saroilla myös tulevaisuudessa.

Ensimmäinen yhteistyön muoto on Alumni Advisory Board -ohjausryhmä, joka käy keskustelua koulun alumnitoimintaan liittyvistä linjauksista, koulun ulkoisista suhteista sekä varainhankinnasta.

Toinen, Alumni Ambassadors, Kauppakorkeakoulun Alumnisuurlähettiläät, muodostuu 40 aktiivisesta alumnista, jotka toimivat siltana opiskelijoiden, koulun ja liike-elämän välillä. Alumnisuurlähettiläiden tehtävänä on toimia ennen kaikkea Kauppakorkeakoulun viestinviejänä muille alumneille ja kertoa korkeakoulun toiminnasta.

He viestivät myös nuoremmille opiskelijasukupolville siitä, millaisia eväitä opiskelu antaa työelämää varten.

Tutustu Alumni Advisory Boardin jäseniin ja katso täältä tarkemmin, millaisia alumneja suurlähettiläinä toimii!

Liity mukaan alumniverkostoon

Aalto-yliopiston alumniverkostoon kuuluu jo yli 40 000 alumnia yli 80 eri maassa. Verkostoon voi liittyä maksutta osoitteessa: www.alumninet.aalto.fi, josta löydät myös ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat.

Yhteystiedot

Emilia Karlén
Koordinaattori, Alumnisuhteet
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
alumni-biz [at] aalto [dot] fi

 

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 08.12.2017.