Töölön kampus

Töölön kampus sijaitsee keskustan lukemattomien palvelujen äärellä ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Keskeinen sijainti tarjoaa hyviä yhteistyömahdollisuuksia paikallisten yritysten kanssa. Lue lisää Töölön kampuksen tiloista alta.

Palvelut opiskelijoille

Lue lisää opiskelijoille suunnatuista palveluista.

Toimitilat Töölön kampuksella

Toimitilakartta (pdf)

Päärakennus, Runeberginkatu 14–16 (mm. palveluyksiköt, Aalto University Executive Education - Aalto EE ja Avoin yliopisto)

  • Avoinna: ma–pe klo 8.00–19.30, heinäkuussa ma–pe klo 8.00–16.15

Arkadia, Lapuankatu 2

  • Avoinna: ma–pe klo 8.00–19.30, heinäkuussa ma–pe klo 8.00–16.15

Chydenia, Runeberginkatu 22–24

  • Avoinna: ma–pe klo 8.00–19.30, heinäkuussa ma–pe klo 8.00–16.15

Economicum, Arkadiankatu 7 (Taloustieteen laitos)

 


View Larger Map

 

Opiskelutilat

Päärakennuksessa ja Chydeniassa on erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia työskentelytiloja opiskelua varten: ryhmätyötiloja, lukusaleja ja tietokoneluokkia. Tarkemmat tiedot Töölön kampuksen opiskelutiloista löydät Inton sivulta.

Näiden tilojen lisäksi Töölön kampuskirjastossa on Aalto-yliopiston opiskelijoiden käyttöön varattu tietokoneluokka, sekä työpisteitä kirjaston jokaisessa kerroksessa. Kirjastossa on myös hiljainen lukusali.

Tilavuokraus

Kaikki Töölön kampuksen opetus- ja kokoustilat ovat vuokrattavissa myös ulkopuoliseen käyttöön. Varaa Kauppakorkeakoulun tiloja yksityiskäyttöön.

Ravintolat

Töölön kampuksella kolmessa rakennuksessa toimivat ravintolamme palvelevat lounas- ja kokousasiakkaita. Aukioloajat, ruokalistat ja muuta tietoa löydät ravintoloiden omilta sivuilta.

  • Rafla (päärakennus, alin kerros, Runeberginkatu 14–16)
  • Proffa (päärakennus, 2. kerros, Runeberginkatu 14–16)
  • Chydenia (alin kerros, Runeberginkatu 22–24)

Pysäköinti

Autoileville vierailijoille ja opiskelijoille löytyy Töölön kampuksen läheisyydestä maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Paikkoja on esimerkiksi Lutherinkadulla, Ilmarinkadulla, Arkadiankadulla, Lapuankadulla ja Sammonkadulla.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 09.02.2017.