Mikkelin kampus

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin yksikkö sijaitsee Mikkelin yliopistokeskuksen yhteydessä Etelä-Savossa. Mikkelin yksikössä voi suorittaa englanninkielisen kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon (BScBA) International Business -ohjelmassa.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin kampus sijaitsee lähellä keskustan monipuolisia palveluita, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Keskeinen sijainti mahdollistaa tehokkaan yhteistyön alueen yritysten kanssa.

Mikkelin yliopistokeskuksen tiloissa toimii myös muun muassa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun avoimen yliopiston kursseja on mahdollista suorittaa myös Mikkelin kampuksella.

Toimitilat Mikkelin kampuksella

BScBA-ohjelma, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

  • Avoinna klo 7.30-16.30

Avoin yliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto
Kauppakorkeakoulu
Mikkelin kampus
Lönnrotinkatu 5
50100 Mikkeli

Puh. +358 50 438 9837

Sähköposti bscba-mikkeli [at] aalto [dot] fi

Sijainti

Mikkeli on itäsuomalainen kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Savossa noin 230 kilometrin päässä Helsingistä.

Mikkelin kaupunki (mikkeli.fi)

Visit Mikkeli (visitmikkeli.fi)


Näytä suurempi kartta

Palvelut Mikkelin kampuksella

Ravintola

Mikkelin kampuksella toimii Ravintola Kampus, joka palvelee lounasasiakkaita. Aukioloajat, ruokalistat ja muuta tietoa löydät ravintolan omilta sivuilta.

Pysäköinti

Mikkelin yliopistokeskuksen lähellä on hyvin tarjolla ilmaisia pysäköintipaikkoja. 

Kirjastopalvelut

Mikkelin yliopistokeskuksen kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto. Sen perustehtävänä on tuottaa kirjastopalvelut Mikkelin yliopistokeskukseen kuuluvan Kauppakorkeakoulun BScBA-ohjelman henkilökunnalle ja opiskelijoille. Aukioloajat ja yhteystiedot :

Opiskelijoilla on pääsy myös Kauppakorkeakoulun digitaaliseen kirjastoon

Opiskelutilat

Kampuksella on hyvät työskentelytilat, kuten ryhmätyötilat ja tietokoneluokat, opiskelua varten. Opiskelijat voivat lisäksi käyttää yliopistokeskuksen kirjaston tiloja aukioloaikoina.

Probba ry

Probba ry on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin kampuksen opiskelijoiden ainejärjestö. Probba ry perustettiin vuonna 1989 ja järjestö ajaa opiskelijoiden etuja ja tarjoaa opiskelun vastapainoksi mahdollisuuksia osallistua monenlaiseen toimintaan. Probba ry:n toimisto sijaitsee kampuksella, Lönnrotinkatu 5:ssä, 3. kerroksessa.

Muut palvelut

Muut Aalto-yliopiston tarjoamat palvelut (esimerkiksi urapalvelut) ovat myös Mikkelin kampuksen opiskelijoiden käytettävissä Töölön ja Otaniemen kampuksilla.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 02.01.2017.