Perinteikkäät ympäristöt ja modernit opiskelutavat yhdistyvät kampuksillamme

Toimimme kolmella kampuksella: Töölössä, Otaniemessä ja Mikkelissä. Kampuksilla on tarjolla opiskelun ja tutkimuksen tekemisen tueksi monenlaisia työskentelytiloja, kuten ryhmätyötiloja ja it-luokkia, langaton verkkoyhteys sekä lukuisia palveluita.

 

[Kuva:kampustoolo.jpg]

Töölön kampus

Helsingin keskustan palvelujen tuntumassa Etu-Töölössä sijaitsee Kauppakorkeakoulun historiallinen päärakennus sekä kampuksen muut rakennukset Arkadia, Chydenia, Economicum sekä Domus gaudium, jossa toimii Aalto University Executive Education. Töölön kampuksella on tarjottu ensiluokkaista kauppatieteellisen alan opetusta vuodesta 1950 lähtien, jolloin päärakennus valmistui ja kauppakorkeakoulu muutti nykyisiin tiloihinsa. Kandidaattiopetuksen siirryttyä Otaniemeen syksyllä 2015 Töölön kampus palvelee maisteri- ja tohtoriopiskelijoita sekä tutkimusta. Lisäksi Töölön kampuksella on tarjolla monenlaisia palveluita opintojen ja tutkimuksen tueksi.

>> Lue lisää Töölön kampuksesta ja sen palveluista

 


[Kuva:biz_mikkeli_200x280px.jpg]Mikkelin kampus

Mikkelissä toimii Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun yksikkö, jossa voi suorittaa englanninkielisen kandidaattitason BScBA-tutkinnon International Business -ohjelmassa, ainutlaatuisessa kansainvälisessä ympäristössä. Kauppakorkeakoulun Mikkelin yksikkö kuuluu Mikkelin yliopistokeskukseen (MUC).

>> Lue lisää Mikkelin kampuksesta

 

 

 

 


[Kuva:kampusotaniemi.jpg]Otaniemen kampus

Syksystä 2015 lähtien kauppatieteellisen alan kandidaattitason opetus (BScBA-ohjelmaa lukuun ottamatta) tarjotaan Aalto-yliopiston pääkampuksella Espoon Otaniemessä. Alvar Aallon yleissuunnitelmaan pohjautuva kampus on lähellä luontoa, mutta myös Pohjoismaiden suurin korkean teknologian keskittymä. Kandidaattiopetuksen keskittyminen yhteen paikkaan mahdollistaa Aalto-yliopiston eri alojen opiskelijoiden vuorovaikutuksen ja yhdessä oppimisen. Opetuksen lisäksi Otaniemen kampuksen tarjontaan kuuluu monipuolisia palveluja, kuten lukuisia lounasravintoloita ja liikuntapalveluja.

>> Lue lisää Otaniemen kampuksesta ja sen palveluista

 

Uutiset

Tapahtumat