Perinteikäät ympäristöt ja modernit opiskelutavat yhdistyvät kampuksillamme

Nykyään toimimme kolmella kampuksella kandiopetuksen siirryttyä Töölöstä Otaniemeen. Opiskelun tueksi kampuksilla on tarjolla monenlaisia työskentelytiloja kuten ryhmätyötiloja ja mikroluokkia, langaton verkkoyhteys sekä lukuisia palveluita.

 

[Kuva:kampustoolo.jpg]

Töölön kampus

Keskustan palvelujen tuntumassa Etu-Töölössä sijaitsee Kauppakorkeakoulun historiallinen päärakennus sekä kampuksen muut rakennukset Arkadia, Chydenia ja Economicum. Töölön kampuksella on tarjottu ensiluokkaista kauppatieteellisen alan opetusta vuodesta 1950 lähtien, jolloin päärakennus valmistui ja kauppakorkeakoulu muutti nykyisiin tiloihinsa. Kandidaattiopetuksen siirryttyä Otaniemeen Töölön kampus palvelee maisteri- ja tohtoriopiskelijoita sekä tutkimusta. Töölön kampus tarjoaa opintojen ja tutkimuksen tueksi monenlaisia palveluita.

>> Lue lisää Töölön kampuksesta ja sen palveluista

 


[Kuva:biz_mikkeli_200x280px.jpg]Mikkelin kampus

Mikkelissä toimii Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun yksikkö, jossa voi suorittaa englanninkielisen KTK-tutkinnon (BScBA) International Business -ohjelmassa ainutlaatuisessa kansainvälisessä ympäristössä. Kauppakorkeakoulun Mikkelin yksikkö kuuluu Mikkelin yliopistokeskukseen. Mikkelissä toimii myös Aalto-yliopiston Pienyrityskeskus.

>> Lue lisää Mikkelin kampuksesta

 

 

 

 


[Kuva:kampusotaniemi.jpg]Otaniemen kampus

Syksystä 2015 lähtien kauppatieteellisen alan kandidaattitason opetus tarjotaan Aalto-yliopiston pääkampuksella Espoon Otaniemessä. Alvar Aallon yleissuunnitelmaan pohjautuva kampus on lähellä luontoa, mutta myös Pohjoismaiden suurin korkean teknologian keskittymä. Kandidaattiopetuksen keskittyminen yhteen paikkaan mahdollistaa Aalto-yliopiston eri alojen opiskelijoiden vuorovaikutuksen ja yhdessä oppimisen. Opetuksen lisäksi Otaniemen kampuksen tarjontaan kuuluu monipuolisia palveluja, kuten lukuisia lounasravintoloita ja liikuntapalveluja.

>> Lue lisää Otaniemen kampuksesta ja sen palveluista

 

Uutiset

Tapahtumat