Ura Kauppakorkeakoulussa

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on noin 500 työntekijän ja 3 000 opiskelijan kansainvälinen työyhteisö, joka tarjoaa henkilöstölleen innostavan työympäristön, haasteelliset työtehtävät, hyvät työskentelyolosuhteet ja kannustavat urajärjestelmät.

Tarjoamme monipuolisia, haastavia ja merkityksellisiä työtehtäviä. Työnantajana yliopisto panostaa erityisesti henkilöstönsä hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Henkilöstöstä noin 15 % on ulkomaalaisia, uusista tenure track -professoreista kolmasosa on ulkomaalaisia.

Avoinna olevat työpaikat

>> Aalto-yliopiston avoinna olevat työpaikat (aalto.fi)

Akateemiset tehtävät

Aalto-yliopiston professorien urajärjestelmä, Tenure Track, tarjoaa tutkijoille selkeän ja hyvin tuetun urapolun kohti professoritason tehtäviä. Tenure Trackin kautta voidaan tehdä rekrytointeja eri akateemisen urapolun tasoille. Professor of Practice -tehtäviin rekrytoimme elinkeinoelämän ja julkisen sektorin asiantuntijoita. Näiden lisäksi tarvitsemme muuta akateemista henkilöstöä myös Tenure Trackin ulkopuolelta.

>> Lue lisää akateemisista tehtävistä

Palveluorganisaation tehtävät  

Akateemisten asiantuntijoiden työtä tukee omien alojensa ammattilaisista koostuva palveluorganisaatio. Palveluorganistaatioon kuuluvat mm. HR-, IT-, Talous-, Opintoasiain- ja Viestintäpalvelut.

Urapolku: HR-koordinaattori Kristina Mustonen

Kristina_Mustonen.jpgMinulla on monipuolinen työhistoria HR-, R&D- ja myyntialoilla globaaleissa monikansallisissa yhtiöissä ja olen myös asunut ja opiskellut USA:ssa, Ruotsissa ja Belgiassa.

Ennen Aaltoa työskentelin pitkään Nokialla, myöhemmin Nokia Siemens Networksissa (NSN), missä viimeisten melkein neljän vuoden aikana olin operatiivisessa HR:ssä. Koulutustaustani käsittää tradenomin tutkinnon kansainvälisessä liiketoiminnassa Lahden ammattikorkeakoulusta. Myöhemmin työn lomassa opiskelin ylemmän AMK-tutkinnon Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa PK-sektorin yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmassa. Suoritin osan tutkinnosta USA:ssa, missä otin HR:ään liittyviä kursseja ja erityisesti nämä kurssit selvensivät urapolkuni HR:ään.

Aalto-urani käynnistyi elokuussa 2011, jolloin aloitin HR-koordinaattorina ja vuodesta 2012 olen ollut Kauppakorkeakoulussa, missä tällä hetkellä tuen Markkinoinnin ja Johtamisen laitoksia. Nykyisessä toimessani olen vastuussa joukosta erilaisia HR:ään liittyviä tehtäviä, kuten rekrytointi, työntekijäsuhteet, toimintavat, käytännöt, viralliset HR-dokumentit ja vuosittainen suunnittelu.

Vapaa-ajallani harrastan matkustelua ja koiranäyttelyitä, joissa minut voi nähdä kehäsihteerinä.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 26.02.2018.