Tietoa Kauppakorkeakoulusta

[Kuva:BIZ_organisaatiokaavio_suomi.jpg]

>> Katso myös Aalto-yliopiston organisaatio (aalto.fi)

Johto

[Kuva:ingmar_bjorkman-002.jpg]Dekaani, professori, KTT Ingmar Björkman (s. 1959) valmistui kauppatieteiden tohtoriksi Hanken Svenska handelshögskolanista vuonna 1989. Osan tohtoriopinnoistaan hän suoritti Stanfordin yliopistossa Yhdysvalloissa. Ennen Aalto-yliopistoon siirtymistään hän toimi Hankenilla johtamisen ja organisaatiot -aineen professorina ja kyseisen laitoksen johtajana vuosina 1998−2011. Hän toimi Hankenin vararehtorina vuosina 2005−2007 vastuualueenaan kansainvälistyminen. Björkman on toiminut vierailevana professorina useissa Euroopan ja Aasian kauppakorkeakouluissa.

Ingmar Björkmanin tutkimusalue on kansainvälinen johtaminen, erityisesti ihmisten johtaminen monikansallisissa yhtiöissä.

[Kuva:ikaheimoseppo_01.jpg]Varadekaani, professori, KTT Seppo Ikäheimo (s. 1963) on laskentatoimen professori, erityisalanaan yrityksen hallinnointi sekä ylimmän johdon palkitseminen. Ikäheimo on Kauppakorkeakoulun Helsingin kandidaattiohjelman johtaja. Ikäheimo on toiminut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa (aikaisemmin Helsingin kauppakorkeakoulu) vuodesta 1999.

Hän on vieraillut useissa ulkomaisissa yliopistoissa opetus- ja tutkimustehtävissä.

Professori Seppo Ikäheimo toimii dekaanin varamiehenä tehtävänään opetuksen kehittäminen.

[Kuva:piekkarirebecca_01.jpg]Varadekaani, professori, KTT Rebecca Piekkari on toiminut Kauppakorkeakoulussa kansainvälisen liiketoiminnan, erityisesti kansainvälisen johtamisen professorina vuodesta 2004. Hän on aiemmin toiminut Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan laitoksen varajohtajana sekä CEMS-maisteriohjelman johtajana.

Rebecca Piekkari on vieraillut useissa ulkomaisissa yliopistoissa opetus- ja tutkimustehtävissä.

Professori Rebecca Piekkari toimii dekaanin varamiehenä tehtävänään tutkimus ja kansainvälinen yhteistyö.

Sivusta vastaa: viestinta-biz [at] aalto [dot] fi (Communications) | Viimeksi päivitetty: 26.11.2014.