Organisaatio

[Kuva:BIZ_organisaatiokaavio_suomi.jpg]

>> Katso myös Aalto-yliopiston organisaatio (aalto.fi)

 

Johto

Dekaani Ingmar Björkman

[Kuva:ingmar_bjorkman-002.jpg]Dekaani, professori, KTT Ingmar Björkman (s. 1959) valmistui kauppatieteiden tohtoriksi Hanken Svenska handelshögskolanista vuonna 1989. Osan tohtoriopinnoistaan hän suoritti Stanfordin yliopistossa Yhdysvalloissa. Ennen Aalto-yliopistoon siirtymistään hän toimi Hankenilla johtamisen ja organisaatiot -aineen professorina ja kyseisen laitoksen johtajana vuosina 1998−2011. Hän toimi Hankenin vararehtorina vuosina 2005−2007 vastuualueenaan kansainvälistyminen. Björkman on toiminut vierailevana professorina useissa Euroopan ja Aasian kauppakorkeakouluissa.

Ingmar Björkmanin tutkimusalue on kansainvälinen johtaminen, erityisesti ihmisten johtaminen monikansallisissa yhtiöissä.

 
Varadekaani Seppo Ikäheimo

[Kuva:ikaheimoseppo_01.jpg]Varadekaani, professori, KTT Seppo Ikäheimo (s. 1963) on laskentatoimen professori, erityisalanaan yrityksen hallinnointi sekä ylimmän johdon palkitseminen. Ikäheimo on Kauppakorkeakoulun Helsingin kandidaattiohjelman johtaja. Ikäheimo on toiminut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa (aikaisemmin Helsingin kauppakorkeakoulu) vuodesta 1999.

Hän on vieraillut useissa ulkomaisissa yliopistoissa opetus- ja tutkimustehtävissä.

Professori Seppo Ikäheimo toimii dekaanin varamiehenä tehtävänään opetuksen kehittäminen.Varadekaani Timo Saarinen

[Kuva:SaarinenTimo.jpg]Tietojärjestelmätieteen professori Timo Saarinen on nimitetty Kauppakorkeakoulun varadekaaniksi ajalle 1.8.2015−31.12.2017.

Professori Timo Saarinen toimii dekaanin varamiehenä tehtävänään tutkimus ja kansainvälinen yhteistyö.

 

 

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 17.08.2015.