Medialle

Tervetuloa mediapalveluun. Sivulle on koottu tietoa asiantuntijoista sekä kuvauskäytännöistä. Aalto-yliopiston viestintä auttaa tiedotusvälineitä tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota meihin yhteyttä!

Asiantuntijat

Tietoa Kauppakorkeakoulun asiantuntijoista löydät Aalto People -hakemistosta (people.aalto.fi) tai  laitosten verkkosivuilta. Haastattelupyynnöissä kannattaa ottaa ensin yhteyttä viestintään.

Julkaisut

Kauppakorkeakoulun julkaisuja voi hakea Tenttu-julkaisujärjestelmästä.

Kauppakorkeakoulu sosiaalisessa mediassa

[Kuva:blog.gif] Blogit (blogs.aalto.fi)
[Kuva:facebook.gif] Facebook (facebook.com)
[Kuva:twitter.gif] Twitter (twitter.com)
[Kuva:youtube.gif] YouTube (youtube.com)

Mediatiedotteet

Julkaisemme eri tieteenaloihin liittyviä uutisia ja lehdistötiedotteita verkkosivustollamme. Kauppatieteelliseen alaan liittyvät mediatiedotteet voi tilata myös sähköpostiin ilmoittamalla viestinta [at] aalto [dot] fi -osoitteeseen seuraavat tiedot: nimi, työnantaja, sähköpostiosoite ja tieto, että olet kiinnostunut kauppatieteellisestä tieteenalasta.

Pressikuvat

Aalto-yliopiston kuvapankissa (aalto.digtator.fi) on kokoelma valokuvia, joita voi käyttää kuvituksena Kauppakorkeakouluun liittyvissä artikkeleissa. Lähteeksi on mainittava Aalto-yliopisto sekä kuvaajan nimi.

Mikäli käytät kuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös viestinta [at] aalto [dot] fi (viestinta-biz@aalto.fi). Muita pressikuvia sekä kuvia asiantuntijoistamme voi tiedustella samasta osoitteesta.

Kuvaaminen Töölön kampuksella

Kampuksilla tapahtuvasta kuvaamisesta on hyvä sopia ennakkoon viestinnän kanssa (viestinta [at] aalto [dot] fi (viestinta-biz@aalto.fi)).

Logo

Kauppakorkeakoulun eri logoversiot ovat ladattavissa logogeneraattorista (aalto.digtator.fi).

Kauppakorkeakoulun viestintä

viestinta [at] aalto [dot] fi (viestinta-biz@aalto.fi)

>> Katso tarkemmat yhteystiedot

Aalto-yliopiston viestintä

viestinta [at] aalto [dot] fi

>> Katso tarkemmat yhteystiedot

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 24.03.2016.