Tietoa Kauppakorkeakoulusta

Medialle

Tervetuloa mediapalveluun. Sivulle on koottu tietoa asiantuntijoista sekä kuvauskäytännöistä. Aalto-yliopiston viestintä auttaa tiedotusvälineitä tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota meihin yhteyttä!

Asiantuntijat ja julkaisut

Tietoa Kauppakorkeakoulun asiantuntijoista löydät  Aalto People -hakemistosta (people.aalto.fi) tai verkkosivultamme kohdasta Laitokset. Haastattelupyynnöissä kannattaa ottaa ensin yhteyttä viestintään.

Tutkimusjulkaisut: Kauppakorkeakoulun julkaisut

Sosiaalinen media

[Kuva:blog] Blogit (blogs.aalto.fi)
[Kuva:facebook] Facebook (facebook.com)
[Kuva:twitter] Twitter (twitter.com)
[Kuva:youtube] YouTube (youtube.com)

Julkaisemme eri tieteenaloihin liittyviä uutisia ja lehdistötiedotteita keskitetysti aalto.fi -verkkosivustollamme. Kauppatieteellisen alan lehdistötiedotteet voit tilata sähköpostiin ilmoittamalla viestinta [at] aalto [dot] fi -osoitteeseen seuraavat tiedot: nimi, työnantaja, sähköpostiosoite sekä kiinnostunut kauppatieteellisestä tieteenalasta.

Kuvaaminen Töölön kampuksella

Kampuksilla tapahtuvasta kuvaamisesta on hyvä sopia ennakkoon viestinnän kanssa. Valmiita pressikuvia voi tiedustella viestinta [at] aalto [dot] fi (viestinta-biz@aalto.fi).

Logo

Kauppakorkeakoulun eri logoversiot ovat ladattavissa logogeneraattorista (aalto.digtator.fi).

Pressikuvat

Aalto-yliopiston kuvapankissa (aalto.digtator.fi) on kokoelma valokuvia, joita voi käyttää kuvituksena Kauppakorkeakouluun liittyvissä artikkeleissa. Lähteeksi on mainittava 'Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu' sekä kuvaajan nimi.

Mikäli käytät kuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös meille os. viestinta [at] aalto [dot] fi (viestinta-biz@aalto.fi). Muita pressikuvia sekä kuvia asiantuntijoistamme voi tiedustella samasta osoitteesta.

Esittelymateriaalit

Kauppakorkeakoulun viestintä

viestinta [at] aalto [dot] fi (viestinta-biz@aalto.fi)

>> Katso tarkemmat yhteystiedot

Aalto-yliopiston viestintä

viestinta [at] aalto [dot] fi

>> Katso tarkemmat yhteystiedot

Sivusta vastaa: viestinta-biz [at] aalto [dot] fi (Communications) | Viimeksi päivitetty: 21.10.2014.