Alumnit suunnannäyttäjinä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumnit ovat yhteiskunnan suunnannäyttäjiä.

 Liity alumniverkostoon - maamme johtavien liiketoimintaosaajien verkostoon (alumninet.aalto.fi)

Asikainen_Riku_alumni.jpg

 "Opinnoissani halusin syventää kaupallista osaamistani, mutta sain paljon enemmän. Ymmärrys akateemisesta ajattelusta oli Kauppiksen löytöjä."

Riku Asikainen

Kauppatieteiden maisteri
Yrittäjä ja pääomasijoittaja
Kauppakorkeakoulun vuoden alumni 2014, Aalto-yliopiston yhteydessä toimivan Startup-säätiön perustajajäsen ja Startup Saunan Head Coach
 

Riku Asikainen puhuu videolla omistajuudesta, jota hän toivoisi alumnien vielä enemmän ottavan entisestä korkeakoulustaan.


loyttyniemi_alumni.jpg

 "Kauppakorkeakoulun koulutus on laaja-alainen. Se on antanut hyvät valmiudet eri tehtäviin. Tärkeää on ollut myös tekemällä oppiminen sekä mukaviin ihmisiin tutustuminen."

Timo Löyttyniemi

Kauppatieteiden tohtori
Valtion Eläkerahaston toimitusjohtaja
Kauppakorkeakoulun vuoden alumni 2012, jäsen Aalto-yliopiston neuvoa antavassa sijoituskomiteassa

 


brunila_alumni.jpg

"Opiskelin kansantaloustiedettä pääaineena. Se on antanut analyyttisyyttä sekä hyvät valmiudet ymmärtää talouden toimintaa, jäsentää tietoa ja erottaa isot ja pienet asiat toisistaan. Näistä on ollut hyötyä monissa eri työtehtävissäni."

Anne Brunila

Kauppatieteiden tohtori
Kansainvälisen kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja, Aalto-yliopiston hallituksen puheenjohtaja, Kone Oyj:n, Sampo Oyj:n Sanoma Oyj:n ja Stora Enso Oyj:n hallitusten jäsen

 


ihamuotila_alumni.jpg

"Kauppiksen vahvuus oli kansainvälinen verkottuneisuus. Vietin toisen opiskeluvuoteni syyslukukauden vaihto-opiskelijana amerikkalaisessa yliopistossa, mikä avarsi maailmaani todella paljon. Minulle Kauppiksen antia oli myös hyvän opetuksen ja tutkimuksen yhdistelmä."

Mika Ihamuotila

Kauppatieteiden tohtori
Marimekon hallituksen puheenjohtaja


 


hamalainen_alumni.jpg

"Kauppakorkeakoulun suurin anti on ollut koulutuksen monipuolisuus. Ehkä kaikkein arvokkainta kuitenkin oli persoonallisten opettajien kyky innostaa uteliaisuuteen ja jatkuvaan uuden tiedon hakemiseen."

Sirkka Hämäläinen

Kauppatieteiden tohtori
Suomen Kansallisoopperan säätiön hallituksen puheenjohtaja ja Kauppakorkeakoulun vuoden alumni 2011


 


mannisto_alumni.jpg

"Kauppakorkeakoulu antoi erinomaiset valmiudet niin liike-elämään kuin politiikkaan. Kauppis opetti, että vaikeisiin kysymyksiin ei usein ole yhtä oikeaa vastausta - tärkeintä on oikea ajattelutapa ja asioiden keskinäisten riippuvuussuhteiden ymmärtäminen."

Lasse Männistö

Kauppatieteiden maisteri
Mehiläinen, yhteiskuntasuhteiden johtaja
Kaupunginvaltuutettu, entinen kansanedustaja

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 29.08.2016.