Tietoa Kauppakorkeakoulusta

Johtavaa näkemystä

Kauppakorkeakoulu on perustettu vuonna 1911. Se on Suomen johtava kauppakorkeakoulu ja yksi Euroopan kärkikauppakorkeakouluista.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle on myönnetty ensimmäisenä pohjoismaisena kauppakorkeakouluna alansa tärkeimmät kansainväliset laatuakkreditoinnit:  AACSB, AMBA ja EQUIS. Siten se kuuluu maailman kauppakorkeakoulujen parhaimmistoon.

Kauppakorkeakoulu on noin 4 000 opiskelijan ja 500 työntekijän muodostama innovatiivinen yhteisö. Pääkampus sijaitsee Helsingissä ja toinen kampus Mikkelissä.

Tarjoamme kauppatieteen alan kandidaatti-, maisteri-, lisensiaatti- ja tohtoritasoista koulutusta.

Meillä tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden

Kauppakorkeakoulu on osa Aalto-yliopistoa, joka on teknisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Aalto-yliopisto rakentuu suomalaisille vahvuuksille ja sen päämääränä on kehittyä omaleimaisena kokonaisuutena yhdeksi maailman kärkiyliopistoista.

[Kuva:aaltofi_graafi_alumni_lainaus.jpg]

Maailmanluokan kauppakorkeakouluksi
vuoteen 2020 mennessä

[Kuva:ESADE_090413-7602_JPG.jpg]

Missio

Aalto-yliopiston missiona on muuttaa maailmaa korkeatasoisen tutkimuksen ja opetuksen kautta sekä kouluttaa vastuullisia asiantuntijoita yhteiskunnan suunnannäyttäjiksi. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu toteuttaa tätä missiota edistämällä vastuullista liiketoimintaosaamista.

Visio

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu toteuttaa Aalto-yliopiston visiota vaikuttavuudestaan tunnettuna, alojensa parhaiden kohtaus- ja menestymispaikkana nousemalla maailmanluokan kauppakorkeakouluksi vuoteen 2020 mennessä.

Strategia

Kauppakorkeakoulun strategiassa korostuvat kansainvälistyminen, huippututkimus, opiskelijakeskeinen oppimiskulttuuri sekä laadusta palkitseminen.

[Kuva:Kauppakorkeakoulun strategia 2013-2016]

Kauppakorkeakoulun strategia 2013-2016 (pdf)